Η Γουίλοου το νέο μέλος της οικογένειας Μπάιντεν

Η Γουίλοου το νέο μέλος της οικογένειας Μπάιντεν

Η όμορφη γατούλα πλέον στον Λευκό οίκο

Με ένα νέο μέλος στην οικογένεια θα πορεύονται από εδώ και στο εξής οι Μπάιντεν με την άφιξη της -πλέον- γάτας τους, Γουίλοου στον Λευκό Οίκο.

Η πρώτη συνάντηση της κοντότριχης, τάμπι γάτας, Γουίλοου, με την Πρώτη Κυρία ήταν το 2020, κατά κατά την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της, όταν η γάτα πήδηξε πάνω στη σκηνή και οι ιδιοκτήτες τής φάρμας όπου πραγματοποιείτο η συγκέντρωση, διαπίστωσαν τη χημεία μεταξύ των δύο τους

Από τότε, η γάτα απέκτησε το όνομα Γουίλοου από την πατρίδα της Τζιλ Μπάιντεν (το Γουίλοου Γκρόουβ της Πενσιλβάνια) κι αποτελεί μέλος της οικογένειας.

Διάβασε Επίσης: Καμπανάκι κινδύνου για το πρώτο άτριχο γαλλικό μπουλντόγκ στη Βρετανία

 

«Η Γουίλοου τακτοποιείται στον Λευκό Οίκο με τα αγαπημένα της παιχνίδια, σνακ και άφθονο χώρο για να μυρίσει και να εξερευνήσει» ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου της πρώτης Κυρίας, Μάικλ ΛαΡόσα. 

 

Όπως είχε πει τον περασμένο Απρίλιο η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν σε συνέντευξή της, η γάτα «παρέμενε σε εφεδρεία», μένοντας τους τελευταίους μήνες σε γνωστούς τής οικογένειας. 

 Ωστόσο, πλέον, η Γουίλοου θα μοιράζεται τον Λευκό Οίκο με τον Κομάντερ, τον καθαρόαιμο γερμανικό ποιμενικό που υιοθέτησαν οι Μπάιντεν πριν από ένα χρόνο.

Πηγή

 

Loader