Η Lady Gaga - Χάρλεϊ Κουίν: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Joker 2

Η Lady Gaga - Χάρλεϊ Κουίν: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Joker 2

Σε μία σκηνή που γυρίστηκε το Σάββατο 25 Μαρτίου, στην είσοδο του δημαρχείου της Νέας Υόρκης.

Όσοι έτυχε να βρίσκονται στην περιοχή του Lower Manhattan το Σάββατο 25 Μαρτίου, εντόπισαν μια μικρή αναταραχή έξω από το δημαρχείο, καθώς αστυνομικοί συνόδευαν μια μυστηριώδη φιγούρα στα σκαλιά, παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, ορισμένοι από τους οποίους κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «Free Joker» και «Joker Marry Me».

Επρόκειτο για το γύρισμα μίας σκηνής από την πολυαναμενόμενη ταινία του Τοντ Φίλιπς «Joker: Folie à Deux», με τη Lady Gaga.

Οι εικόνες -πρώτες φωτογραφίες από τον ρόλο της ως Χάρλεϊ Κουίν, στις οποίες εμφανίζεται με μακιγιάζ που θυμίζει κλόουν, φορώντας κόκκινο σατέν σακάκι και μίνι δερμάτινη φούστα, έκαναν από την πρώτη στιγμή τον γύρο του κόσμου.

7

Το NBC News μετέδωσε ότι η παραγωγή είχε επιστρατεύσει περί τα 700 άτομα για το πλήθος και ότι είχαν επίσης προγραμματιστεί για τη συγκεκριμένη σκηνή εκρήξεις. Στις φωτογραφίες ο κόσμος φαίνεται να αποδοκιμάζει τη Χάρλεϊ Κουίν, η οποία δείχνει να βγαίνει συνοδεία αστυνομικών της Gotham από δικαστήριο.

Η υπόθεση δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο η Lady Gaga φέρεται να υποδύεται μια εκδοχή του χαρακτήρα της DC Comics, Harley Quinn, και πιο συγκεκριμένα, μιας ψυχιάτρου η οποία ερωτεύεται τον Τζόκερ.

7

Την Κουίν είχε παλαιότερα υποδυθεί η Μάργκοτ Ρόμπι στις ταινίες «Suicide Squad» και «Birds of Prey» -με ένα όμως εντελώς διαφορετικό στυλ, ενδυματολογικά τουλάχιστον.

Στο τέλος της πρώτη ταινίας, όταν «αναδύθηκε» το alter-ego του, Τζόκερ, ο Άρθουρ Φλεκ (Χοακίν Φίνιξ) εισήχθη στο Άσυλο Άκραμ, όπου νοσηλευόταν και η μητέρα του.

7

7

Το Folie A Deux -ο τίτλος παραπέμπει σε μία σπάνια διαταραχή, γνωστή και ως δυαδική τρέλα- θα είναι μιούζικαλ και θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2024.

7

Ο «Τζόκερ» του Τοντ Φίλιπς σάρωσε στο box office όταν κυκλοφόρησε το 2019 όπως και στα Όσκαρ την επόμενη χρονιά, λαμβάνοντας 11 υποψηφιότητες, κερδίζοντας τελικά τα Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου για τον Χοακίν Φίνιξ και Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής.

ΠΗΓΗ

Loader