Η Lady Whistledown του Bridgerton ζητά να μην της κάνουν body shaming

Η Lady Whistledown του Bridgerton ζητά να μην της κάνουν body shaming

«Αν έχετε άποψη για το σώμα μου, παρακαλώ πολύ, μην τη μοιράζεστε μαζί μου».

«Αν έχετε άποψη για το σώμα μου, παρακαλώ πολύ, μην τη μοιράζεστε μαζί μου» ανέφερε σε ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 35χρονη Nicola Coughlan ή αλλιώς η Penelope από τη σειρα του Netflix Bridgerton.

H 35χρονη star από την Ιρλανδία, απηυδησμένη από τα σχόλια που δέχεται καθημερινά έγραψε: «Αν έχετε άποψη για το σώμα μου, παρακαλώ πολύ, μην τη μοιράζεστε μαζί μου. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευγενικοί και δεν προσπαθούν να είναι προσβλητικοί αλλά εγώ είμαι απλώς ένας πραγματικός άνθρωπος και είναι πραγματικά δύσκολο να πάρεις το βάρος χιλιάδων απόψεων για το πώς φαίνεσαι που σου στέλνουν απευθείας κάθε μέρα. Αν έχεις άποψη για μένα δεν πειράζει, καταλαβαίνω ότι είμαι στην τηλεόραση και ότι ο κόσμος θα έχει πράγματα να σκεφτεί και να πει, αλλά σας παρακαλώ να μην μου στέλνετε την άποψη σας».

Διάβασε Επίσης: Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο στο Μάτσου Πίτσου με το γυάλινο θόλο

Όπως ανέφερε στη συνέχεια η selfie που επέλεξε να ανεβάσει, είναι άσχετη με το περιεχόμενο του post, ενώ όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα συμμετάσχει και στον δεύτερο κύκλο του Bridgerton ως Penelope Featherington, που θα προβληθεί την άνοιξη στο Netflix. Αργότερα μάλιστα, μες στον χρόνο θα υποδυθεί την Clare στον τρίτο και τελευταίο κύκλο των Derry Girls.

Πηγή

Πηγή Φωτογραφίας

Loader