Η Madonna λέει ότι υπάρχει εμβόλιο για τον Covid και μας το κρύβουν

Η Madonna λέει ότι υπάρχει εμβόλιο για τον Covid και μας το κρύβουν

To Instagram αφαίρεσε την ανάρτηση της Μαντόνα καθώς περιείχε παραπλανητικές πληροφορίες.

Μπορεί η Μαντόνα να έχει ταχθεί ουκ ολίγες φορές απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ αλλά φαίνεται πως βρήκαν ένα κοινό στις απόψεις τους. Η «βασίλισσα της ποπ» εξέφρασε τη δυσπιστία της για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με το εμβόλιο ενάντια στον κορονοϊό, αλλά σημείωσε ότι πρέπει να φοράμε μάσκες.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, την οποία ωστόσο αφαίρεσε η δημοφιλής πλατφόρμα, η Mαντόνα υποστήριξε απευθυνόμενη στους 15,4 εκατομμύρια ακολούθους της ότι υπάρχει ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού εδώ και μήνες, ωστόσο, αυτό κρατήθηκε μυστικό, «έτσι ώστε οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί και άρρωστοι να αρρωστήσουν πιο πολύ».


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Brad Pitt: Το τρίλεπτο βίντεο στην καραντίνα που ίσως του χαρίσει ένα βραβείο ΕΜΜΥ


Επίσης, η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο η αμφιλεγόμενη γιατρός του Τέξας, Στέλα Ιμάνουελ, διαφημίζει το φάρμακο κατά της ελονοσίας υδροξυχλωροκίνη ως θαυματουργή θεραπεία για τον κορονοϊό. Το βίντεο αυτό μεταξύ άλλων είχε διαδοθεί και από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Το Instagram διέγραψε την ανάρτηση της Μαντόνα, καθώς περιείχε παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με το φερόμενο θεραπευτικό μέσο για τον φονικό ιό. «Περιείχε λανθασμένους ισχυρισμούς σχετικά με τις μεθόδους θεραπείας και πρόληψης της Covid-19», δήλωσε εκπρόσωπος της διαδικτυακής υπηρεσίας Facebook όπου ανήκει το Instagram.

Πηγή 

Loader