Η νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο Johnny Depp μετά τη δίκη με την Amber Heard

Η νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο Johnny Depp μετά τη δίκη με την Amber Heard

Ο διαφορετικός ρόλος που θα υποδυθεί o ηθοποιός

Ο διάσημος ηθοποιός μετά τη δίκη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard και τη νίκη του, επιστρέφει με νέα ταινία στο Netflix.

Ο ηθοποιός φαίνεται ότι ανακτά σιγά σιγά τη φήμη του και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη γαλλική ταινία “La Favorite” της Maiwenn Le Besco. Τη νέα ταινία του Johnny Depp διεκδίκησε το Netflix και εξασφάλισε τα δικαιώματα για να τη στριμάρει στην πλατφόρμα του.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Pεπορτάζ του Variety διαψεύδει ότι το Netflix θα χρηματοδοτήσει την ταινία. Αντιθέτως, η εταιρεία streaming θα αναλάβει να προβάλει την ταινία στη Γαλλία, μόλις ολοκληρωθεί η 15μηνη διανομή της στη χώρα. Αυτό συμβαίνει διότι η νέα ταινία του Johnny Depp δεν είναι πρωτότυπη παραγωγή του Netflix, δηλαδή Netflix original.

Στο “La Favorite” ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει ως ο Βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΣΤ’ της Γαλλίας. Η Maiwenn που θα αναλάβει τη σκηνοθεσία θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην ταινία και θα υποδυθεί την Jeanne du Barry, μία κόμισσα που ήταν η τελευταία ερωμένη του Λουδοβίκου ΙΣΤ’.

 

Διάβασε Επίσης: Η λίστα με τα πιο δημοφιλή συντριβάνια στον κόσμο σύμφωνα με το Instagram

O Johnny Depp θα είναι η πρώτη φορά που θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία μιλώντας γαλλικά. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι και θα διαρκέσουν τρεις μήνες. Στις τοποθεσίες που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα ανήκει και το παλάτι των Βερσαλλιών. 

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

 

Διάβασε Επίσης: Viral ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: «Ο Θεός ακούει όπως και να το βάλεις»

Loader