Η παράδοση της βασίλισσας Ελισάβετ που επικρατεί μετά τον θάνατο της

Η παράδοση της βασίλισσας Ελισάβετ που επικρατεί μετά τον θάνατο της

Η παράδοση είχε ξεκινήσει από το 1917

Ο βασιλιάς Κάρολος και η queen consort, Καμίλα Πάρκερ, μπορεί όταν ανέλαβαν τον βρετανικό θρόνο να έδειξαν ότι θέλουν να φέρουν ένα νέο αέρα στο Παλάτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι αλλαγές που θέλουν να κάνουν δεν θα συμβαδίζουν με την παράδοση.

Το βασιλικό ζεύγος, μάλιστα, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ αποφάσισε να συνεχίσει μια παράδοση της βασίλισσας που είχε ξεκινήσει από το 1917 όταν μονάρχης της χώρας ήταν ο βασιλιάς Γεώργιος. Ο Κάρολος και η Καμίλα θέλοντας να είναι κοντά στον λαό έστειλαν και φέτος, όπως έκανε τόσα χρονιά η Ελισάβετ, προσωπικές κάρτες με τις φωτογραφίες τους στους Βρετανούς που γιόρτασαν τα 100α και τα 105 γενέθλιά τους.

Ο 73χρονος Κάρολος και η 75χρονος Καμίλα έστειλαν κάρτες σε χιλιάδες πολίτες που είτε έκλειναν τα 100 ή τα 105 είτε γιόρταζαν την 60η, 65η ή 70η επέτειο του γάμου τους. Στις κάρτες, το βασιλικό ζεύγος είχε μια φωτογραφία του που είχε τραβηχτεί το καλοκαίρι του 2018.

Οι πρώτοι που έλαβαν τις κάρτες ήταν βετεράνοι πολέμου που γιόρταζαν τα γενέθλιά τους, όπως η Ruth Park-Pearson που υπηρετούσε στο Ναυτικό και στα 100α της γενέθλια γιόρτασε με τα έξι παιδιά της, τα 13 εγγόνια της και τα 25 δισέγγονά της.

 

Πηγή

Loader