Η παραλία Δασούδι στη Λεμεσό έγινε καθαρότερη μέσω μίας συντονισμένης εκστρατείας καθαριότητας

Η παραλία Δασούδι στη Λεμεσό έγινε καθαρότερη μέσω μίας συντονισμένης εκστρατείας καθαριότητας

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το Stoli® Group και η Εταιρεία Laiko Cosmos Trading LTD οργάνωσαν μία μοναδική δράση εθελοντικού καθαρισμού ώστε να μειώσουμε το αποτύπωμά μας στο περιβάλλον

Ο σεβασμός στο περιβάλλον δεν είναι μόδα είναι αναγκαιότητα και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι αποδεικνύουν με πράξεις τον σεβασμό τους στη φύση μας. Αρκετοί ήταν λοιπόν νέοι που ανταποκρίθηκαν θετικά το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου στην εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας της παραλίας Δασούδι στη Λεμεσό που διοργάνωσαν το Stoli® Group και η Εταιρεία Laiko Cosmos Trading LTD.

Μέσω αυτής της ενέργειας δόθηκε το ηχηρό μήνυμα της επιτακτικής ανάγκης προστασίας και σεβασμού του περιβάλλοντός μας διότι όπως φαίνεται βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ιδιαίτερα δυσάρεστες εξελίξεις όσον αφορά το κλίμα, τη χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη μας. Αυτές οι ενέργειες που βιώσαμε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου ανεβάζουν το ηθικό μας, παραδειγματίζουν και δίνουν ελπίδα για το μέλλον.

9

 

Η συγκεκριμένη δράση με τον καθαρισμό μίας πολύ γνωστής παραλίας της Λεμεσού, το Δασούδι, απέδειξε την ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα των νέων που αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο στοιχείο και μήνυμα.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία αποτελεί τη συνέχεια της προσπάθειας και πρωτοβουλίας που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος όταν πάλι το Stoli® Group και η Εταιρεία Laiko Cosmos Trading LTD στις 28 Μαΐου 2022 ανέλαβαν τον καθαρισμό της Βιομηχανικής Περιοχής Ιδαλίου. Φέτος, η δράση συνεχίστηκε με την εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού αυτή τη φορά στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην παραλία Δασούδι.  

9 

Η πρωτοβουλία της Εταιρείας Laiko Cosmos Trading και του Stoli® Group -ενός από τους κορυφαίους οργανισμούς ultra-premium αλκοολούχων ποτών και οίνων παγκοσμίως- έχει αποδείξει με τη μέχρι σήμερα δράση της ότι το κίνημα του sustainability, της βιωσιμότητας δηλαδή, είναι ενσωματωμένο στον «πυρήνα του DNA του», θέτοντας ως όραμα και αποστολή του να δημιουργήσει ένα δυνατό και βιώσιμο portfolio αλκοολούχων ποτών και οίνων μέχρι το 2025.

9

Η εκστρατεία 

Σημείο συνάντησης για την έναρξη του καθαρισμού είχε καθοριστεί ο χώρος στάθμευσης της τουριστικής πλαζ παρά το Κολυμβητήριο στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου. Οι εθελοντές βρέθηκαν εκεί από νωρίς μετάβησαν στην παραλία Δασούδι, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, με σκοπό να μαζέψουν όσα πιο πολλά σκουπίδια και άλλα απορρίματα μπορούν που πολλά από αυτά δεν αποσυντίθενται με φυσικό τρόπο, μολύνουν τις ακτές και δυστυχώς καταλήγουν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να ρυπαίνουν τα νερά και κατ’ επέκταση τη θαλάσσια και υποθαλάσσια ζωή. 

9

Με ενθουσιασμό το κοινό ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Stoli® Group και της Εταιρείας Laiko Cosmos Trading LTD και γέμισαν αρκετές σακούλες με σκουπίδια.

9

9

1

Η επιβράβευση 

Οι εθελοντές, μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού της παραλίας Δασούδι δέχτηκαν μία μικρή έκπληξη, η οποία λειτούργησε μάλιστα και ως επιβράβευση, ένα μικρό «ευχαριστώ» για τον χρόνο, την αφοσίωση και τη δέσμευση που επέδειξαν αφού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν απολαμβάνοντας δροσιστικά Stoli® cocktails και μουσικές επιλογές που έβαλαν το κοινό στον ρυθμό. 

Η εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού της παραλίας Δασούδι έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο και έστειλα πολλά θετικά μηνύματα με κυριότερο πως η δική μας προσωπική ευθύνη απέναντι στην ρύπανση του πλανήτη είναι το πιο σημαντικό μας όπλο.

9

 

9

Σχετικά με το Stoli® Group

Το Stoli® Group ιδρύθηκε το 2013 και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή, το management και τη διανομή του διεθνή portfolio SPI. Κυρίως γνωστό για το brand Stolichnaya® Vodka, το Stoli® Group διεύρυνε το portfolio τα τελευταία χρόνια για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ζήτηση για premium on-premise και πιο εξεζητημένα ποτά.

Τα κύρια brands του είναι: Stoli®️  Vodka, Elit™ Vodka, Bayou®️  Rum, Kentucky Owl®️ , Villa One™, Gator Bite™ Rum Liquers, Cenote™ Tequila, Kah™ Tequila and Se Busca™ Mezcal.

Με παρουσία σε πάνω από 176 αγορές, Stoli® Group λειτουργεί με μια αφοσιωμένη ομάδα 200 διανομέων σε όλο τον κόσμο. Με έδρα το Λουξεμβούργο, το Stoli® Group έχει εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αργεντινή και τις ΗΠΑ, κάποιες από τις οποίες χρονολογούνται από τον περασμένο αιώνα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο: www.stoli-group.com.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ STOLI® ΥΠΕΥΘΥΝΑ. 

STOLI® Premium Vodka και Flavored Premium Vodka. 37.5%-40% Alc./Vol. (75-80 proof). Αποστάζεται από σιτάρι. Διανομέας στις ΗΠΑ: Stoli Group USA, LLC, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ ή/και Παγκόσμιος Διανομέας: SPI Spirits (Cyprus) Limited, Κυπριακή Δημοκρατία. ™ και ® - εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα, ανάλογα με τη χώρα, των ZHS IP Americas Sàrl, ZHS IP Europe Sàrl, ZHS IP Worldwide Sàrl ή Spirits International BV © 2022. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.  

Loader