Η πόλη δίπλα στο ποτάμι: Η σειρά ανανεώθηκε για την 6η του σεζόν

Η πόλη δίπλα στο ποτάμι: Η σειρά ανανεώθηκε για την 6η του σεζόν

Σύντομα διαθέσημο στο Netflix

Ναι, λίγο διάστημα μόλις μετά την πρεμιέρα της 5ης σεζόν, τα νέα είναι ευχάριστα για τους λάτρεις της σειράς του Netflix «Η Πόλη δίπλα στο Ποτάμι», καθώς μπορούν να περιμένουν τη σεζόν 6, με ακόμα περισσότερες ιστορίες για τους χαρακτήρες της σειράς.

Αν και ακόμα αναμένουμε τα δυο τελευταία χριστουγεννιάτικα επεισόδια της 5ης σεζόν που θα προβληθούν στις 30/11, είναι γεγονός ότι η σειρά ανανεώθηκε για ακόμα μια σεζόν.

Και ενώ στα πρώτα 10 επεισόδια της τελευταίας σεζόν το κοινό πήρε πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαν δημιουργηθεί για τους ήρωες της σειράς, οι  σεναριογράφοι περιπλέκουν τις καταστάσεις για τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στα μελλοντικά επεισόδια.

Πριν από την κυκλοφορία των επεισοδίων 11 και 12, που σηματοδοτούν την επίσημη ολοκλήρωση της πέμπτης σεζόν, είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι θα μπορούσε να συμβεί στην σεζόν 6 της σειράς «Η Πόλη δίπλα στο Ποτάμι» στο Netflix. Ωστόσο, κάποια κομμάτια του παζλ έχουν ήδη υπονοηθεί προς το τέλος της 5ης σεζόν, όπως η πιθανή εγκυμοσύνη της Lizzie, η κλινική δοκιμή του Doc και η πρόθεση της Mel και του Jack να αγοράσουν τη φάρμα της Lilly για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους εκεί. Επίσης καθώς ο Jack προτείνει ότι η φάρμα θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παντρευτούν, στη νέα σεζόν πιθανά να δούμε έναν γάμο. Το σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθήσουμε χαρούμενα αλλά και δυσάρεστα γεγονότα στις ζωές των χαρακτήρων της σειράς.

 

Αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσα επεισόδια θα έχει η νέα σεζόν, μπορούμε να προβλέψουμε ότι θα είναι 10 ή 12, καθώς οι τρεις πρώτες σεζόν της σειράς είχαν από 10 επεισόδια η καθεμία, ενώ η 4η και η 5η σεζόν περιέχουν από 12. Μένει να δούμε αν η απεργία των σεναριογράφων θα επηρεάσει τον μελλοντικό αριθμό των επεισοδίων των σειρών του Netflix.

Δείτε το τρέιλερ της 5ης σεζόν:

Πηγή

Loader