Η σειρά που προσφέρεται για ατελείωτο binge-watching

Η σειρά που προσφέρεται για ατελείωτο binge-watching

Και μόνο ότι πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ Susan Sarandon των «Feud» και «Thelma & Louise» είναι ένας βασικός λόγος να κολλήσεις μαζί της

Σου αρέσει το δράμα, «πασπαλισμένο» με μπόλικη μουσική, σε συνδυασμό με εξαιρετικές ερμηνείες και συνεχή plot twist; Aν έδωσες καταφατική απάντηση σε όλα τα ερωτήματα, τότε μόλις βρήκες τη σειρά που θα σου κρατήσει συντροφιά τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Tα Σάββατα οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στο τρέξιμο για να κάνουμε όσα δεν προλάβαμε μες στην εβδομάδα λόγω δουλειάς. Οπότε, παρά τις συνεχείς υποσχέσεις στον εαυτό σου ότι θα τσεκάρεις το νέο hot spot της πόλης, καταλήγεις να «βουλιάζεις» στον καναπέ, που μεταξύ μας δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση, ειδικά όταν έχεις ανακαλύψεις εκείνη τη σειρά που θα σε κάνει να χαθείς -έστω και για λίγο- στον φανταστικό μικρόκοσμό της.   

Το «Monarch» πάντως πληροί όλες τις προδιαγραφές. Ένα μουσικό δράμα, που έχει στο επίκεντρο την πρώτη οικογένεια κάντρι μουσικής στην Αμερική. Οι Roman, έχουν ως αρχηγό τους την τρομερά ταλαντούχα, αλλά σκληρόκαρδη Dottie Cantrell -την οποία υποδύεται η κορυφαία Susan Sarandon- έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο σύζυγό της, Texas Truthteller Albie Roma, -τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος εις τριπλούν το Academy of Country Music, Trace Adkins. Όταν η υγεία της Dottie όχι απλά κλονίζεται αλλά γίνεται και πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά, εκείνη ανησυχεί για την κληρονομιά που θα αφήσει πίσω σε σχέση με τη μουσική της καριέρα. 

monarch

Τότε είναι που μπαίνουν στο προσκήνιο τα τρία της παιδιά, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο περιθώριο λόγω της μητέρας τους. Από τη μια είναι η Nicky -Anna Friel- που πάντα ήθελε απεγνωσμένα να πάρει τη θέση της. Αναγνωρίζει όμως ότι έχοντας περάσει τα 40, η δική της στιγμή για καριέρα, ενδεχομένως να έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Από την άλλη, η Gigi -Beth Ditto- ποτέ δεν πήρε τις ευλογίες της μητέρας της εξαιτίας των κιλών και της σεξουαλικότητάς της, ενώ ο Luke -Joshua Sasse- πάντα είχε τη δική του προσέγγιση σε σχέση με το record label της οικογένειας. 

Μέσα σε όλο αυτόν τον κυκεώνα, μυστικά, φιλοδοξίες, οικογενειακά πάθη, περίπλοκες σχέσεις, συνθέτουν το παζλ της οικογένειας Roman, καθώς αποδεικνύεται ανά επεισόδιο πως τα θεμέλια της επιτυχίας της, βασισμένα στην αυθεντικότητα, δεν είναι παρά ένα καλοστημένο ψέμα. Σεναριογράφος, δημιουργός και εκτελεστική παραγωγός είναι η Melissa London Hilfers. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως το «Monarch» είναι το απόλυτο binge-watching! Μόνο που θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι τις 26 Νοεμβρίου που κάνει πρεμιέρα στο Novacinema4. Mετά, μπορείς να απολαμβάνεις κάθε Σάββατο στις 22:00.   

 

Loader