Η στιγμή που διώχνουν τον Κρητικό από το ριάλιτι του Big Brother

Η στιγμή που διώχνουν τον Κρητικό από το ριάλιτι του Big Brother

Μετά τις άθλιες δηλώσεις του που κανονικοποιούν τον βιασμό και την ομοφοβία

Την οργίλη αντίδραση πολιτείας και κοινωνίας προκάλεσαν εμετικά σχόλια από παίκτη του Big Brother που κανονικοποιούν τον βιασμό, το fat shaming και την ομοφοβία.

Ο παίκτης από την Κρήτη εκδιώχθηκε από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, σε διάλογο με δύο συμπαίκτες του, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε πει πως: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό...».

«Δεν γουστάρω να μου τρίβονται γκει, χοντρές γυναίκες δεν τις θεωρώ γυναίκες, αν δεν σου κάτσει γυναίκα βίασε την, οι γκόμενες θελουν καβ@ί για να στρώσουν, χωρίς καβ@ί γυναίκα δεν πάει μπροστά....».

 Δείτε το βίντεο της εκδίωξης:

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του» είχε δηλώσει λίγη ώρα πριν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Σε ανάλογο, καταδικαστέο ύφος κινήθηκαν οι ανακοινώσεις και από τα υπόλοιπα κόμματα που κάνουν λόγο για κουλτούρα βιασμού σε prime time με χορηγούς, καφρίλα, κανιβαλισμό και δηλητηριώδη υποκουλτούρα.

Τεράστιες αντιδράσεις προκάλεσε το χυδαίο σχόλιο του παίκτη και στα social media, με αρκετούς χρήστες να ζητούν να σταματήσει το συγκεκριμένο ριάλιτι. Το #cancelbigbrothergr αποτελεί ήδη ένα από τα κορυφαία trends στο Twitter. 

Loader