Η συγκινητική διαφήμιση για τα μπισκότα Παπαδοπούλου λύγισε μέχρι και το Twitter

Η συγκινητική διαφήμιση για τα μπισκότα Παπαδοπούλου λύγισε μέχρι και το Twitter

Γιορτάζουν τα 100 τους χρόνια και μας έκαναν να δακρύσουμε

Η διαφήμιση για τα 100 χρόνια ζωής των μπισκότων Παπαδοπούλου είναι από αυτές που δεν χρειάζεται και πολύ για να γίνουν viral και ταυτόχρονα να σε κάνουν να δακρύσεις.

Η συγκινητική διαφήμιση που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει την ιστορία της οικογένειας και τη στιγμή που έψησε το πρώτο της μπισκότο πίσω στο 1916 στο σπίτι της στην Κωνσταντινούπολη. 

Η κινηματογραφική διαφήμιση μέσα από ένα βίντεο τριών περίπου λεπτών χωρίς πολλά πολλά, μόνο με σκηνές  εποχής από το πέρασμα των χρόνων μας ξύπνησε όμορφα συναισθήματα.  

Διάβασε Επίσης: Μαθητές έβαλαν φούστες αντιδρώντας σε ομοφοβικό bullying σε συμμαθητή τους

«Πριν από 100 χρόνια η οικογένειά μας έφτασε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές τους είχαν όλη τους τη ζωή για αυτό που ήταν και είναι η ζωή μας. Το μπισκότο. Κι αν αυτό το ταξίδι το έκαναν με ένα όνειρο, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί. Μια ιστορία οικογενειακή, συνδεδεμένη με την κάθε ελληνική οικογένεια. Για όλα αυτά τα 100 χρόνια που ζήσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε», γράφει η εταιρεία στο κείμενο που συνοδεύει το συγκινητικό βίντεο.

Δείτε το βίντεο με τη διαφήμιση

Φυσικά η διαφήμιση δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το Twitter. 

 

 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader