Η τελευταία σεζόν του "Top Boy" έχει ημερομηνία και ένα ιδιαίτερο trailer

Η τελευταία σεζόν του "Top Boy" έχει ημερομηνία και ένα ιδιαίτερο trailer

Με δημιουργό τον Ronan Bennett

Το Netflix άνοιξε τα χαρτιά του και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για την 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς, Top Boy. Όλες οι εκκρεμότητες τώρα κλείνουν για τον Ντουσέιν αναφέρει η streaming υπηρεσία στη λεζάντα του βίντεο και υπόσχεται ένα φινάλε που θα σας συγκλονίσει.

 

Πρόκειται για το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς που ήρθε το 2022 στο Netflix και μέσα από ένα βίντεο που διαρκεί περίπου 2 λεπτά θα πάρετε μια μικρή γεύση από όλα αυτά που θα συμβούν, ενώ μάθαμε και πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν.

Η σύνοψη για την 3η σεζόν λέει: Ο Σάλι αναλαμβάνει τα ηνία, αναγκάζοντας τον Ντουσέιν να αποσυρθεί, αλλά η νέα πραγματικότητα συνοδεύεται από νέες προκλήσεις, απειλές και συνέπειες.

Στη 2η σεζόν είδαμε τον Dushane να θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του πέρα από τους δρόμους, αλλά με μία τεράστια επένδυση, με συνεργάτες στο εξωτερικό και οικογενειακές κρίσεις. Τα περισσότερα χρήματα σήμαιναν παράλληλα και περισσότερα προβλήματα για εκείνος, αλλά και για τους δικούς του ανθρώπους.

Το Top Boy κυκλοφόρησε το 2022 με δημιουργό τον Ronan Bennett και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Ashley Walters, Kane Robinson, Michael Ward, Simbiatu Ajikawo, Stone Romulus, Jasmine Jobson, Lisa Dwan, Kadeem Ramsay, Hope Ikpodu Jr., Aroloyin Oshunremi, David Omoregie και Keiyon Cook.

Η 3η σεζόν του Top Boy θα παίξει στο Netflix στις 7 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Πηγή

Loader