Η θεά Άννα Bίσση έβγαλε βίντεοκλιπ για τον Ζακ

Η θεά Άννα Bίσση έβγαλε βίντεοκλιπ για τον Ζακ

Τα έσοδα του τραγουδιού θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δυο χρόνια μετά το θλιβερό συμβάν που ξεσπέπασε με τραγικό τρόπο την υποκρισία του μεσοαστού πουριτανού νοικοκυραίου, η σταρ Άννα δημοσιεύει ένα τραγούδι και βίντεο κλιπ ορόσημο για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα και για τα δικαιώματα των μειονοτήτων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δυο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η Άννα Βίσση βάζει την φωνή της σε ένα τραγούδι-ορόσημο για την LGBTQ κοινότητα στην Eλλάδα και για τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Το «Τρομαγμένο Μου» είναι μια δυνατή δίγλωσση μπαλάντα, αφιερωμένη στη μνήμη του νέου καλλιτέχνη και ακτιβιστή της LGBTQ κοινότητας, Ζακ Κωστόπουλου. Σε μουσική Γιώργου Καλογερόπουλου και στίχους Λίνας Δημοπούλου, το κομμάτι κυκλοφόρησε μαζί με το video clip, στο οποίο πρωταγωνίστρια είναι η ηθοποιός και συγγραφέας Μπέτυ Βακαλίδου, ένα συμβολικό πρόσωπο για την LGBTTQ κοινότητα, ενώ παράλληλα βλέπουμε και την Άννα Βίσση. Nα θυμίσουμε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε την ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018, ενώ η υπόθεση του παραμένει υπό δικαστική διερεύνηση. Τα έσοδα του τραγουδιού θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. #madtv  Διαβάστε περισσότερα στο mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Το «Τρομαγμένο Μου» είναι μια δυνατή δίγλωσση μπαλάντα, αφιερωμένη στη μνήμη του νέου καλλιτέχνη και ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, Ζακ Κωστόπουλου. Σε μουσική Γιώργου Καλογερόπουλου και στίχους Λίνας Δημοπούλου, το κομμάτι κυκλοφόρησε μαζί με το video clip, στο οποίο πρωταγωνίστρια είναι η ηθοποιός και συγγραφέας Μπέτυ Βακαλίδου, ένα συμβολικό πρόσωπο για την LBGTQ κοινότητα, ενώ παράλληλα βλέπουμε και την Άννα Βίσση.

Ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε εντελώς άδικα και σε πολύ νεαρή ηλικία τη ζωή του στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018 και η υπόθεση του παραμένει υπό δικαστική διερεύνηση. Τα έσοδα του τραγουδιού θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε το:

Loader