Η θρυλική Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε την σύντροφό της Λίντα Όλσεν

Η θρυλική Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε την σύντροφό της Λίντα Όλσεν

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Μάρτιο του 2020

Η Σαμάνθα Φοξ, το είδωλο της ποπ μουσικής των 80s, παντρεύτηκε την σύντροφό της Λίντα Όλσεν σε τελετή στο Έσσεξ, αυτό το σαββατοκύριακο.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Μάρτιο του 2020 και είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν τον ίδιο χρόνο αλλά άλλαξαν τα σχέδιά τους λόγω του κορωνοϊού.

Η 56χρονη Σαμάνθα φορούσε ένα στράπλες, κοντό μπροστά μακρύ πίσω, λευκό αστραφτερό νυφικό με ασημένια πέδιλα και φούστα τουτού.

Με λευκό νυφικό και η Νορβηγίδα σύντροφός της, μητέρα δύο παιδιών και μάνατζέρ της, Λίντα.

Και οι δύο είχαν χτενίσει τα μαλλιά τους μισά πιασμένα πάνω και μισά να χύνονται στους ώμους ενώ φορούσαν και οι δύο βέλο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από μία φλοράλ αψίδα με λευκά και ροζ λουλούδια. Ίδιος στολισμός και στην πίστα όπου το νιόπαντρο ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο τους ρομαντικό χορό μπροστά σε μία πινακίδα που έγραφε «Mrs&Mrs».

Η Σαμάνθα Φοξ μίλησε και για την πρώην σύντροφό της, Μyra λέγοντας πως «Κατά την περίοδο που η Myra ήταν άρρωστη, πάντα έλεγε, θέλω, όταν φύγω, να γνωρίσεις ένα άτομο γιατί ξέρω πως σιχαίνεσαι να είσαι μόνη σου».

Αποκάλυψε ακόμα ότι η Λίντα ήταν εκείνη που έκανε την πρόταση γάμου, γονατίζοντας μπροστά της.

«Κανείς ποτέ δεν είχε γονατίσει μπροστά μου για να με ζητήσει σε γάμο και μου αρέσει λίγο το παλιομοδίτικο αυτό ρομάντζο. Πήγαμε σε ένα εστιατόριο για ένα ωραίο, ρομαντικό διήμερο του Αγίου Βαλεντίνου».

Η Λίντα με τη σειρά τη αποκάλυψε πως «Είχα άγχος αλλά όλη την ώρα άφηνε υπονοούμενα. Ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκεί και σκεφτόμουν αν θα μπορέσω να το κάνω μπροστά τους».

«Γονάτισε, με αυτό το όμορφο δαχτυλίδι και μου είπε «Θα με παντρευτείς;» και εγώ άρχισα να κλαίω» συμπλήρωσε συγκινημένη η Σαμάνθα Φοξ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Olsen (@linda_olsen__)

Πηγή: LIFO 

Loader