Η τυρόπιτα που είναι διαχρονικά «talk of the town»

Η τυρόπιτα που είναι διαχρονικά «talk of the town»

Από τα Luna Park PAPAFiLiPOU, κοντά μας μόνο με ένα κλικ

Από που θα πάρεις τη θεϊκή τυρόπιτα της Λευκωσίας;
Αλήθεια, ρωτάς;

Είναι κάποια διλήμματα στη ζωή που σε δυσκολεύουν στις αποφάσεις. Υπάρχουν όμως και επιλογές που είναι τόσο ξεκάθαρες όσο και το να ακολουθήσεις ένα δρόμο, όταν μόνο αυτός ανοίγεται μπροστά σου. 

Κάπως έτσι αισθανόμουν κάθε φορά που ως παιδί βρισκόμουν στο αγαπημένο μου λούνα παρκ PAPAFiLiPOU, αφού εκεί, το ατελείωτο παιχνίδι συνδυαζόταν με τις αγαπημένες μου γεύσεις. Του δροσιστικού, γευστικού παγωτού αλλά και της λαχταριστής τυρόπιτας PAPAFiLiPOU. Το δίλημμα ήταν ενίοτε, ποιό από τα δύο να επιλέξω και η απάντηση, πάντοτε, μονόδρομος. Και τα δύο! Πάντα ξεκινώντας από το απολαυστικότατο αλμυρό πριν καταλήξω στο υπέροχο γλυκό.

Κι έπειτα, μεγαλώνοντας, αντιλήφθηκα με μεγάλη ικανοποίηση ότι την υπέροχη αυτή τυρόπιτα με την αρωματική, φρεσκοψημένη ζύμη, με τις γενναιόδωρες δόσεις από φρέσκο τυρί και βούτυρο, που ήταν και εξακολουθεί να αποτελεί «talk of the town», μπορώ να την απολαύσω όχι μόνο στα Luna Park PAPAFiLiPOU και στα La Patisserie Panayiotis.  

6i7t6

Τα Luna Park PAPAFiLiPOU ωστόσο, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας την τεράστια αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια και θέλοντας να προσφέρουν στην καθημερινότητά μας ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και πρόσβαση σε μία τυρόπιττα που αναγνωρίζεται πλέον ως αναλλοίωτη αξία στον χρόνο, εμπιστεύθηκε την τεχνολογία…έχοντας ως πιστό σύμμαχο το Deliveryman.

Πλέον, κάθε μας πρωϊνό, μεσημέρι ή απόγευμα, μπορεί να έχει μυρωδιά και γεύση της αγαπημένης μας τυρόπιτας, χωρίς να χρειαστεί να βγούμε από το σπίτι ή το γραφείο. 

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή του Deliveryman –εάν δεν το έχεις ήδη κάνει- και να αποθηκεύσεις στα «αγαπημένα» την καθημερινή σου παραγγελία, η οποία στο πι και φι, δηλαδή μέχρι να κλείσεις το app, έχει ήδη παραληφθεί από τα Luna Park PAPAFiLiPOU και ετοιμάζεται με περισσή φροντίδα για σένα. 

uytyt

Και να μην ξεχνάμε ότι για τις ώρες της λιγούρας που θες κάτι γλυκό, μπορείς να παραγγείλεις μέσω του Deliveryman και το λατρεμένο σου παγωτό PAPAFiLiPOU, ειδικά τώρα που με την καινούρια προσθήκη στην ήδη πλούσια ποικιλία γεύσεων, έχει ενταχθεί και το παγωτό με στέβια που έχει μόνο 66 θερμίδες! 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Τα καλύτερα νέα σήμερα έρχονται από τα παγωτά PAPAFiLiPOU

Μην μου πεις ότι ακόμη δεν σταμάτησες να μας διαβάζεις για να κάνεις τη δική σου διπλή παραγγελία. Εμείς ήδη πατάμε «send» και αναμένουμε να ακούσουμε το κουδούνι που θα μας φέρει κοντά στην απόλαυση. 

Τι περιμένεις; Κατέβασε το app σε Android ή iOS και… καλή όρεξη!

Loader