Η ζωή της Madonna γίνεται ταινία και τα γυρίσματα αρχίζουν

Η ζωή της Madonna γίνεται ταινία και τα γυρίσματα αρχίζουν

Η βιογραφική ταινία είναι προ των πυλών με την πολυτάραχη ζωή της Madonna στο μικροσκόπιο.

«Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου», έχει δηλώσει η ίδια η ποπ σταρ που ξεκίνησε την πορεία της από το Μίσιγκαν για τη Νέα Υόρκη με μόλις 35 δολάρια και μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βιογραφική ταινία θα ξεκινήσει με τους αγώνες της να τα καταφέρει στη δεκαετία του 1970 και θα είναι «μια αληθινή και δυνατή απεικόνιση της ζωής της».

 

Η τραγουδίστρια του «Material Girl» έχει ολοκληρώσει το σενάριο με τη βοήθεια της συγγραφέως του «Girl On The Train», Erin Cressida Wilson και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα. Την παραγωγή της ταινίας για τη Universal αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο Michael De Luca.  

Σύμφωνα με δημοσιεύματαμ το όνομα που έχει ακουστεί έντονα για τον ρόλο της ποπ σταρ είναι εκείνο της κόρη της Lourdes Leon, της βρετανίδας Florence Pugh και της Ιταλοαμερικανίδας ηθοποιού Julia Fox, η οποία εθεάθη με την Madonna σε δείπνο στο δημοφιλές εστιατόριο Delilah του Λος Άντζελες. Η Madonna ανέβασε μια κοινή φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαβεβαίωσε ότι μίλησαν για την ταινία. 

 

Η παραγωγή και η σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι υπό τις οδηγίες της ίδιας της Madonna.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Loader