Το “The Imperfects” είναι η νέα σειρά του Netflix που θυμίζει το “Stranger Things”

Το “The Imperfects” είναι η νέα σειρά του Netflix που θυμίζει το “Stranger Things”

Υπόσχεται να απογειώσει το μυστήριο

Με μπόλικο μυστήριο και πλοκή που εντυπωσιάζει, το “The Imperfects” έρχεται στο Netflix και υπόσχεται να γίνει η νέα σου συνήθεια.

Τη δημιουργία των “The Imperfects” έχουν αναλάβει οι δημιουργοί του “The Order”, Dennis Heaton, Shelley Eriksen, και η Nomadic Pictures. Στο καστ βλέπουμε επίσης τους Rhianna Jagpal (To All The Boys I’ve Loved Before), Celina Martin (Other Kingdom) και την Kyra Zagorsky (The 100).

Η επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της σειράς ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Πλοκή:

Το πρώτο τρέιλερ μάς παρουσιάζει τους Tilda Webber (Morgan Taylor Campbell), Abbi Singh (Rhianna Jagpal) και Juan Ruiz (Iñaki Godoy), τρία έφηβα παιδιά που υποφέρουν από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες από ένα παράνομο πείραμα. Ωστόσο, αντί για κάποιο εξάνθημα, το τρίο απέκτησε υπερδυνάμεις. Βέβαια, οι ίδιοι αισθάνονται σαν να είναι καταραμένοι εξαιτίας των αλλαγών που συμβαίνει στο σώμα τους.

Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, ο Juan μετατρέπεται σε ένα αιμοδιψή τέρας σαν λυκάνθρωπος, ενώ η Abbi παράγει δηλητήριο που μπορεί να εκκρίνει μέσω του δέρματος και της αναπνοής της. Όσον αφορά την Tilda, η κάποτε τραγουδίστρια μιας punk μπάντας απέκτησε μία υπερηχητική φωνή που την εμποδίζει να βρίσκεται πλέον στην σκηνή.

Η σειρά χαρακτηρίζεται ως “coming of rage” και η βασική πλοκή ακολουθεί το τρίο που προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά του παρελθόντος τους και να ανατρέψουν τις παρενέργειες τους παράνομου πειράματος.

 

Διάβασε Επίσης: Αυτές οι χώρες δίνουν δωρεάν εισιτήρια για τα μέσα μεταφοράς

 

 

Πηγή 

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader