Ην.Βασίλειο: Ενας νεκρός και επτά τραυματίες από επιθέσεις με μαχαίρι

Ην.Βασίλειο: Ενας νεκρός και επτά τραυματίες από επιθέσεις με μαχαίρι

Ένας ύποπτος έχει συλληφθεί

Η αστυνομία στο Μπέρμιγχαμ της κεντρικής Αγγλίας έχει συλλάβει τον ύποπτο που είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι αναζητεί σε σχέση με μια σειρά από επιθέσεων με μαχαίρι, οι οποίες σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και επτά να τραυματιστούν, δύο από αυτούς σοβαρά.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Αστυνομία, ο 27χρονος ύποπτος συνελήφθη στην περιοχή Σέλι Όουκ του Μπέρμιγχαμ στις 04:00 πμ.

«Συλλάβαμε έναν άνδρα ως ύποπτο για ανθρωποκτονία και 7 απόπειρες ανθρωποκτονίας σε σχέση με τις #BirminghamStabbings», σημειώνει σε ανακοίνωση που έκανε μέσω Twitter η αστυνομία αναφερόμενη στις επιθέσεις με μαχαίρι.

erte

Τα θύματα των επιθέσεων φαίνεται ότι επιλέχτηκαν τυχαία, ανακοίνωσε η αστυνομία, και οι επιθέσεις δεν είχαν στόχο κάποια συγκεκριμένη κοινότητα ούτε δείχνουν να συνδέονται με συμμορίες. 

Νωρίτερα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και ένας άλλος άνδρας και μια γυναίκα υπέστησαν σοβαρά τραύματα.

rtrr

"Μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε ότι ξεκινήσαμε έρευνα για ανθρωποκτονία μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα. Ένας άνθρωπος πέθανε και ένας άλλος άνδρας και μια γυναίκα τραυματίστηκαν σοβαρά. Άλλοι πέντε επίσης τραυματίστηκαν", ανακοίνωσε η αστυνομία των Γουεστ Μίντλαντς. 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντόμινικ Ράαμπ δήλωσε ότι δεν έχει πληροφορίες που να υποδηλώνουν ότι τα περιστατικά συνδέονται με την τρομοκρατία, αλλά πρόσθεσε ότι οι πολίτες θα πρέπει να "είναι πολύ προσεκτικοί".

rwt54w54

uyi586r

635y653y7

65u7676

 

Loader