INSPOT και DIGITAL TREE ανακοινώνουν τη διοργάνωση του Cyprus Electronic Football League

INSPOT και DIGITAL TREE ανακοινώνουν τη διοργάνωση του Cyprus Electronic Football League

Το απόλυτο κυπριακό πρωτάθλημα & κύπελλο esports FIFA 22 Pro Clubs

Ο Όμιλος της Digital Tree σε συνεργασία με την INSPOT, τη μεγαλύτερη αλυσίδα internet cafe σε Κύπρο και Ευρώπη, με κοινό παρονομαστή τη στήριξη στους νέους και τον μοναδικό κόσμο του gaming στην Κύπρο, ανακοινώνουν τη διοργάνωση του Cyprus Electronic Football League 2022 και του Cyprus Electronic Football Cup 2022.

Σκοπός της Digital Tree είναι να υποστηρίξει με κάθε τρόπο τους νεαρούς παίκτες, παρέχοντάς τους μια πλατφόρμα προώθησης που μπορεί να τους βοηθήσει να κατακτήσουν τους στόχους τους, καθώς και να αναβαθμίσει το status quo του κυπριακού ποδοσφαίρου μέσω της παιχνιδοποίησης (gamification), δημιουργώντας ταυτόχρονα ευκαιρίες. 

O διευθυντής της Inspot Cyprus, Γιώργος Καραπατάκης και ο εκ των αρχισυντακτών του www.kerkida.net, Νικόλας Γωγάκης, έδωσαν τα χέρια για τη σχετική συμφωνία. 

Το www.kerkida.net με τη 18χρονη παρουσία του ως πρωτοπόρος στον χώρο της online δημοσιογραφίας, προχωρά έτσι σε άλλη μια καινοτομία, ανταποκρινόμενο στο όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον γύρω από τον κόσμο των esports, τόσο στην Κύπρο, όσο και παγκόσμια. Αφουγκραζόμενοι τις εισηγήσεις αναγνωστών τους και με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Cyprus Electronic Football League & Cup, έχουν προχωρήσει στη δημιουργία μιας νέας θεματικής στήλης, αφιερωμένης αποκλειστικά στο Gaming, όπου θα φιλοξενούνται όλα τα νέα του CEFL καθώς και εξελίξεις από τον χώρο του gaming γενικότερα.

 

kerkida

Διάβασε Επίσης: Βρέθηκαν “υβριδικά” στελέχη του κορωνοϊού που συνδυάζουν τις παραλλαγές Δέλτα και Όμικρον

Στο φετινό πρωτάθλημα και κύπελλο θα συμμετάσχουν 13 ομάδες: Ο ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ, η ΑΕΛ, η ΠΑΕΕΚ, η Εληά Λυθροδόντα, η Αναγέννηση Λυθροδόντα, ο ΑΣΙΛ, η ΑΠΕΑ, η ΜΕΑΠ, η FIFA HELLAS, η Fonbet OLB ESC, η Parkhood Kefallinias και η ALB Esports.

Η καινοτομία που εισάγεται στη διοργάνωση σχετίζεται με το γεγονός ότι τα παιχνίδια θα μεταδίδονται μέσω της Digital TV καθώς και σε Facebook, YouTube και Twitch και θα σχολιάζονται από επαγγελματία sportscaster.

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες esports θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη με έναρξη σήμερα, Πέμπτη 10/03/2022!  

 

Loader