Inventing Anna: Η Anna Sorokin πουλάει τα σκίτσα της 500.000 δολάρια

Inventing Anna: Η Anna Sorokin πουλάει τα σκίτσα της 500.000 δολάρια

Πρόκειται για μια σειρά από σκίτσα, τα οποία σχεδίασε η ίδια με μαρκαδόρους μέσα στη φυλακή

Αποφασιστική και επίμονη φαίνεται να είναι η Anna Sorokin αφου δεν τα βάζει εύκολα κάτω.

Η Anna Sorokin ή αλλιώς Anna Delvey, η οποία έγινε διάσημη μετά τη σειρά του Netflix “Inventing Anna” που είδαμε τη ζωή της και τις απάτες της, αποφάσισε να πουλήσει τα σκίτσα της στην τιμή των 500,000 δολαρίων. 

Διάβασε Επίσης: Αλλαγή σχεδίων για την τρίτη σεζόν του Bridgerton - Το ζευγάρι που θα δούμε

Η Anna αναμένεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα μοναδικό Art Show στο φημισμένο ξενοδοχείο Public στην καρδιά του Soho στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια σειρά από σκίτσα, τα οποία σχεδίασε η ίδια με μαρκαδόρους μέσα στη φυλακή. Όπως λέει η ίδια τα σκίτσα αυτά απεικονίζουν το πώς ένιωθε ενώ βρισκόταν στη φυλακή. 

Και γιατί όπως φαίνεται τα λεφτά είναι πολύ σημαντικά για την ίδια, μετά την πώληση των δικαιωμάτων της ιστορίας της στο Netflix για 320.000 δολάρια, τώρα πουλάει τα συλλεκτικά σκίτσα της για 500.000 δολάρια, σύμφωνα με την αποτίμηση της αξίας τους από τον art dealer που την εκπροσωπεί. 

Διάβασε Επίσης: Αυτές είναι οι νέες αφίξεις του Netflix για αυτή την εβδομάδα

Ο τίτλος της συλλογής της είναι “Allegedly” και ουσιαστικά της δίνει την ευκαιρία να διηγηθεί η ίδια την ιστορία της μέσα από τα έργα της. Η δημιουργός, Anna, θα εμφανιστεί μέσω Zoom στην έκθεση για να πει για άλλη μια φορά της δική της αλήθεια σχετικά με την υπόθεση της. Σημειώνεται ότι τον Μάρτιο πραγματοποίησε ακόμα ένα art show στο Lower East Side όπου τα πρώτα της έργα έγιναν ανάρπαστα, με αποτέλεσμα σε αυτή την έκθεση οι τιμές των συλλεκτικών σκίτσων να αυξηθούν. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader