Ίσως η πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχουμε δει

Ίσως η πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχουμε δει

«Όταν ο Άγιος Βασίλης ερωτεύτηκε τον Χάρι» για την ταχυδρομική υπηρεσία της Νορβηγίας

Με την περίοδο των γιορτών να πλησιάζει οι Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις άρχισαν να κυκλοφορούν. Την διαφορά έχει κάνει μία ταχυδρομική υπηρεσία από τη Νορβηγία, που μας λέει το προφανές, ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στον έρωτα.

Η διαφήμιση επικεντρώνεται σε μια γκέι ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστή την πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων, τον Άγιο Βασίλη που ερωτεύεται ένα άντρα. Το πιο σημαντικό σε αυτή την διαφήμιση είναι το μήνυμα που στέλνει στο τέλος. Το 2022 συμπληρώνονται 50 χρόνια από τότε που η Νορβηγία αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία και πλέον είναι μια από τις πιο φιλικές χώρες για την LGBTQ+ κοινότητα.

Η διαφήμιση ξεκινά με τον Χάρι να βλέπει για πρώτη φορά τον Άγιο Βασίλη ενώ εκείνος εξαφανίζεται στην καμινάδα του. Την επόμενη χρονιά, ο Άγιος Βασίλης καθυστερεί λίγο επειδή χαζεύει τον Χάρι να ροχαλίζει στον καναπέ κι από εκεί κι έπειτα η σχέση τους αρχίζει να εξελίσσεται– αλλά μόνο μία μέρα κάθε χρόνο με αποτέλεσμα ο Χάρι να νιώθει απέραντη μοναξιά στο μεσοδιάστημα.

Διάβασε Επίσης: Η Δερύνεια ετοιμάζει ένα Χριστουγεννιάτικο Street Food χωριό 

Το διαφημιστικό σποτ «When Harry Met Santa» δημιουργήθηκε με αφορμή την επέτειο 50 ετών από την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας στη Νορβηγία. 

Τελικά αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη για να του πει ότι θέλει να είναι μαζί κι εδώ έρχεται η Posten Norge, που αναλαμβάνει την παράδοση των δώρων για να περάσουν οι δυο τους περισσότερο χρόνο μαζί. 

Πηγή

Loader