Ιστοσελίδες στο διαδίκτυο για να βρεις τις πιο φθηνές πτήσεις

Ιστοσελίδες στο διαδίκτυο για να βρεις τις πιο φθηνές πτήσεις

Ανακάλυψε τις 7 καλύτερες και κλείσε το επόμενο σου ταξίδι

πορεί ο Αύγουστος σιγά σιγά μας αποχαιρετά, όμως οι μύστες των ταξιδιών γνωρίζουν ότι αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε το επόμενο μεγάλο μας ταξίδι.

Μπορεί η εποχή να μην σηκώνει άλλα έξοδα πέρα από τις θερινές διακοπές, όμως αν είμαστε βέβαιοι ότι θα πραγματοποιήσουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό τον χειμώνα, τότε πρέπει να προσέχουμε... για να έχουμε. 

 

Kayak

Είναι μια μηχανή αναζήτησης πτήσεων, που σημαίνει ότι δεν πωλεί τα εισιτήρια. Ένας ιστότοπος που συνδέεται με χιλιάδες παρόχους πτήσεων σε όλο τον κόσμο. Μπαίνεις στη σελίδα, αναζητάς μια πτήση και σε ανακατευθύνει στον ιστότοπο με τη φθηνότερη τιμή. Τσέκαρε την "Εξερεύνηση", για να δεις στον χάρτη τις καλύτερες τιμές για να ταξιδέψεις προς οποιονδήποτε προορισμό. 

Trabber

Χαρακτηρίζεται ως η πρώτη μηχανή μετα-αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων που αναπτύχθηκε στην Ισπανία και αυτό φαίνεται αληθές. "Είμαστε δύο ταξιδιώτες που περνούσαμε ώρες ψάχνοντας από σελίδα σε σελίδα για το καλύτερο αεροπορικό εισιτήριο, ένα αρκετά δύσκολο έργο. Αντιληφθήκαμε ότι το ίδιο συνέβαινε σε πολλούς ανθρώπους και αποφασίσαμε να αναπτύξουμε ένα εργαλείο που θα αυτοματοποιούσε την αναζήτηση", εξηγεί ο Daniel Katime, ένας από τους δημιουργούς αυτού του ιστότοπου. Τους ευχαριστούμε!

Easyviajar

Εκτός από τις πτήσεις, ο ιστότοπος περιλαμβάνει πληροφορίες για προορισμούς, χάρτες, συγκρίσεις ξενοδοχείων, πρακτικές συμβουλές, φόρουμ ταξιδιωτών και ειδήσεις. Παρέχει με λίγα λόγια, όσα όλα ψάχνεις για το ταξίδι σου.

Skyscanner

Είναι η πιο δημοφιλής σελίδα στην Ελλάδα και σίγουρα θα έχεις ψάξει εδώ για φθηνές πτήσεις. Το πλεονέκτημα της είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξεις "ολόκληρο το έτος" ως ημερομηνία και έτσι να δεις ποιος μήνας είναι ο φθηνότερος για να ταξιδέψεις.

Αναζήτηση πτήσεων Google

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω. Χρησιμοποιεί τους αλγορίθμους του Ita Software (επίσης από την Google) και εφαρμόζει καινοτομίες όπως η αναζήτηση πτήσεων με ανοιχτούς προορισμούς εντός ενός χρονικού διαστήματος.

Momondo

Πρόκειται για μια δωρεάν, παγκόσμια διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης ταξιδιωτικών υπηρεσιών, η οποία λειτουργεί σε 35 διεθνείς αγορές και επιτρέπει στους χρήστες σε όλο τον κόσμο να αναζητούν και να συγκρίνουν τιμές για πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Despegar

Θεωρείται το μεγαλύτερο διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο στη Λατινική Αμερική. Μπορείς και εδώ να βρεις τα πάντα. Να αναζητήσεις πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μεταφορές, ταξιδιωτική ασφάλιση κ.α..

 

Πηγή

 

Φωτογραφία: pexels

Loader