Κaney West: Κατηγορείται πως γρονθοκόπησε ένα θαυμαστή του

Κaney West: Κατηγορείται πως γρονθοκόπησε ένα θαυμαστή του

Ο απίστευτος λόγος πίσω από την κίνηση του

Την είδηση έκανε γνωστή η Los Angeles Times.

Ο θαυμαστής του γνωστού ράπερ και επιχειρηματία, του ζήτησε ένα αυτόγραφο, ωστόσο, στη συνέχεια για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, ο Kaney West άρχισε να τον χτυπά. Για να σταματήσει έπρεπε να έρθουν στο σημείο οι αρχές.

Ο Ye ή Kanye West φέρεται να έσπρωξε και γρονθοκόπησε έναν θαυμαστή έξω νυχτερινό μαγαζί της λεωφόρου South Sante Fe, σύμφωνα την αστυνομία. Ένα βίντεο που ήρθε στην κατοχή της ιστοσελίδας TMZ δείχνει τον Ye να φωνάζει και να κάνει χειρονομίες κοντά σε ένα SUV στο πεζοδρόμιο. «Το είπατε όλοι αυτό ή όχι; Το είπατε όλοι αυτό ή όχι; Γιατί αυτό συνέβη τώρα... τώρα», ακούγεται να λέει. Το TMZ αναφέρει ότι ο West χτύπησε δύο φορές τον άνδρα, πρώτα στο λαιμό του και μετά στο κεφάλι του. 

Διάβασε Επίσης: Cardi B: Κατέθεσε στο δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της Latasha Kebe 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο άνδρας πλησίασε τον West, ο οποίος καθόταν στο SUV του έξω από το κλαμπ, και ζήτησε αυτόγραφό. Xωρίς να είναι γνωστό το γιατί, η συζήτηση πήρε άσχημη τροπή με συνέπεια οι δυο άνδρες να πιαστούν στα χέρια. Ο Ye είχε εγκαταλείψει το σημείο του συμβάντος τη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν και το φερόμενο θύμα αρνήθηκε την ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με πηγές των Los Angeles Times.

Πηγή

Loader