Κάπως άβολη η εμφάνιση της Madonna στην εκπομπή του Jimmy Fallon

Κάπως άβολη η εμφάνιση της Madonna στην εκπομπή του Jimmy Fallon

Σήκωσε το φουστάνι της

Η Madonna άφησε άναυδους τους τηλεθεατές του The Tonight Show όταν ξάπλωσε στο γραφείο του παρουσιαστή και σήκωσε το φουστάνι της

Η Madonna άφησε άναυδους τους τηλεθεατές του The Tonight Show όταν ξάπλωσε στο γραφείο του παρουσιαστή και σήκωσε το φουστάνι της. Σε μία συνέντευξη... ορισμό του «cringe» η 63χρονη βρέθηκε στο πλατό για να μιλήσει για το ντοκιμαντέρ «Madame X» και άφησε τον Jimmy Fallon... παγωτό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τζίμι Φάλον ρώτησε την Madonna τι ελπίζει να αποκομίσουν όσοι παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ με την τραγουδίστρια να απαντά «η τέχνη είναι σημαντική για τη ζωή μας. Νομίζω πως οι άνθρωποι δεν δίνουν έμφαση σε αυτό. Εγώ εμπνέομαι από τον συγγραφέα James Baldwin. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα και συνέχεια λέω πως οι καλλιτέχνες πρέπει να διαταράσσουν την ειρήνη. Οπότε ελπίζω να διαταράξω όχι μόνο τη δική σου αλλά και των τηλεθεατών». Τότε ο Φάλον της είπε πως έχει... μπλέξει ουκ ο λίγες φορές και η Madonna, σαν να πήρε το «πράσινο φως», σηκώθηκε από τον καναπέ και ξάπλωσε στο γραφείο ενώ στη συνέχεια σηκώθηκε όρθια και σήκωσε και το φουστάνι της.

Και ενώ το κοινό ζητωκραύγαζε, η Madonna έκατσε ξανά στον καναπέ και είπε πως ήρθε η ώρα η συνέντευξη να γίνει με... έναν ενήλικα. Τότε ο Φάλον τη ρώτησε αν θα μιλήσει σε έναν ενήλικα και του απάντησε πως είναι μπερδεμένη, ενώ τον ρώτησε αν έχει επισκεφτεί ψυχοθεραπευτή. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που έχει κάνει και αποκάλυψε πως «γράφω, είναι και αυτό μια μορφή θεραπείας. Επίσης έχω καλούς φίλους. Μιλάω στους ανθρώπους. Αυτό είναι ένα είδος θεραπείας, δεν νομίζεις;».

 

Πηγή

ΚΟΠΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ AVANT GARDE ΣΕ FACEBOOK ΚΑΙ INSTAGRAM 

Loader