Καρκινοπαθής ο Κύπριος ταξιτζής που ξεπέρασε τον κορωνοϊό

Καρκινοπαθής ο Κύπριος ταξιτζής που ξεπέρασε τον κορωνοϊό

Με βοήθησαν πολύ οι γιατροί και νοσηλευτές, δηλώνει

Στην εκπομπή ALPHA Ενημέρωση μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός ταξί από την Πάφο, ο οποίος ήταν από τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο αλλά από την Παρασκευή πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, αφού οι εξετάσεις του είναι πλέον αρνητικές. Μαζί του και η σύζυγός του αφού της μετέδωσε τον ιό και επίσης πήρε εξιτήριο αφού ήταν κι αυτή αρνητική στις εξετάσεις. 

Ο κ. Αντώνης ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πως κόλλησε τον ιό αφού ως οδηγός ταξί ήρθε σε πολύ στενή επαφή με αρκετό κόσμο. ‘’Μετέφερα αρκετό κόσμο, ήρθα σε στενή επαφή με τους πελάτες, δεν ξέρω ακριβώς πώς κόλλησα’’. 

Τα πρώτα συμπτώματα

''Ένιωθα αρχικά ότι είχα μια πολύ βαριάς μορφής γρίπη. Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Πήγα αρχικά στον προσωπικό μου γιατρό και άρχισε αντιβίωση και εισπνεόμενα. 

Μέχρι το βράδυ όμως χειροτέρεψα πολύ και την επόμενη μέρα πήγα και πνευμονολόγο ο οποίος δεν βρήκε κάτι ανησυχητικό. 

Προσπάθησα στη συνέχεια να επικοινωνήσω με το 1420. Πήρα 35 φορές μέχρι να απαντήσουν. Μου είπαν θα με καλούσαν πίσω αλλά δυστυχώς δεν είχα κάποια κλήση και έτσι κάλεσα ασθενοφόρο όπου με μετέφερε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου τέθηκα σε απομόνωση. Αργότερα μεταφέρθηκα στο Νοσοκομείο Λεμεσού''.

Πώς ένιωσε ότι του είπαν ότι ήταν θετικός σε κορωνοϊό

''Ήταν κεραυνός εν αιθρία για μένα. Δεν ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα. Πριν 2 χρόνια διαγνώστηκα με καρκίνο και ακόμα κάνω χημειοθεραπείες. Έτσι το έζησα ξανά, ήταν διπλό το χτύπημα για εμένα. 

Πέρασα πολύ δύσκολα στο νοσοκομείο. Ανά πάσα στιγμή νόμιζα ότι θα ήταν το τέλος .Με κρατούσε ζωντανό η πίστη, καλούσα την Παναγία και τον Χριστό συνεχώς να με βοηθήσουν. Ευτυχώς δεν κόλλησα άλλους, μόνο την σύζυγο μου και περάσαμε μαζί τις δυσκολίες''.

‘’Με βοήθησαν τα μέγιστα γιατροί και νοσηλευτές’’

Ο κ. Αντώνης έστειλε και το δικό του μήνυμα σε γιατρούς και νοσηλευτές που ήταν δίπλα του στα νοσοκομεία όλες αυτές τις μέρες. 

''Στέλνω όλη μου την αγάπη στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας με κίνδυνο την δική τους υγειά Μας βοήθησαν τα μέγιστα''.

Το μήνυμα στον κόσμο στην Κύπρο

‘’Μείνετε στο σπίτι, θυσιάστε 2 εβδομάδες για το καλό μας, για το καλό της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας. Με προσευχή όλα θα πάνε καλά  Μην πανικοβάλλεστε. Να έχετε πίστη. Τίποτε άλλο''

Loader