Κάρολος - Καμίλα: H σκανδαλώδη συζήτηση που θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο τoυ "The Crown",

Κάρολος - Καμίλα: H σκανδαλώδη συζήτηση που θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο τoυ "The Crown",

Η σειρά επιστρέφει στις 9 Νοεμβρίου

Όσο κι αν σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, μπορούν ελεύθερα να μοιράζονται μαζί τη ζωή τους και να είναι ένα σεβαστό ζευγάρι απέναντι στο κοινό, τη δεκαετία του 1990 τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά. Ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Diana και η Καμίλα Πάρκερ, επίσης, βρισκόταν στον πρώτο της γάμο.

Ωστόσο, αυτό δεν τους εμπόδισε να αναπτύξουν μια βαθιά αλλά παράνομη σχέση στα μάτια του κοινού, η οποία δεν έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης, ειδικότερα μετά την κυκλοφορία της ιδιωτικής συνομιλίας από το 1989. Πιο αναλυτικά, το 1993 είχε διαρρεύσει η συνομιλία που έμεινε στην ιστορία ως "Tampongate", κατά την οποία ο Κάρολος είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ζει στο παντελόνι της Καμίλα, αστειευόμενος ότι θα ήθελε να ξαναγεννηθεί ως το ταμπόν της. 

Τη συγκεκριμένη σκανδαλώδη συζήτηση θα παρακολουθήσουμε στον νέο κύκλο της σειράς "The Crown", αφού ο πρωταγωνιστής Josh O'Connor είχε αρνηθεί να την αναπαραστήσει. "Όταν μου πρότειναν τον ρόλο, μία από τις πρώτες ερωτήσεις μου ήταν - λέω ερωτήσεις, αν και περισσότερο με δήλωση ήταν - πως "δεν θα κάνουμε το τηλεφώνημα με το ταμπόν. Το Crown ήταν η μόνη μου ευκαιρία για τους γονείς μου να δουν κάτι (που έπαιζα) χωρίς ντροπή και δεν υπήρχε περίπτωση να το κατέστρεφα, μιλώντας για ταμπόν στο Netflix", εξήγησε ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Κάρολο στην τρίτη και την τέταρτη σεζόν, σε συνέντευξή του.

Από την άλλη, όμως, ο Dominic West που θα αναλάβει τον ρόλο του Καρόλου στους νέους κύκλους, δεν έχει επιλογή. "Θυμάμαι να σκέφτομαι πως ήταν κάτι τόσο άθλιο και βαθιά ντροπιαστικό. Γυρνώντας πίσω στον χρόνο και έχοντας να το αναπαραστήσω, αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι το φταίξιμο δεν σε αυτούς τους δύο ανθρώπους, τους δύο εραστές, που είχαν μία ιδιωτική συζήτηση. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι το πόσο αηδιαστική και αδιάκριτη ήταν η προσοχή από τον Τύπο, που το δημοσίευσαν κατά λέξει και μπορούσες να καλέσεις έναν αριθμό και να ακούσεις την πραγματική ηχογράφηση. Νομίζω πως με έκανε νιώσω συμπονετικά απέναντι στους δυο τους και όσα πέρασαν", δήλωσε ο ηθοποιός.

Δεδομένου ότι στον νέο κύκλο, η διανομή των ρόλων αλλάζει ξανά, στη θέση της Emerald Fennell που υποδύθηκε την Καμίλα, θα βρίσκεται η Olivia Williams, η οποία ήδη νιώθει συμπόνια για τη βασιλική σύζυγο. 

Τα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα του Netflix στις 9 Νοεμβρίου.

 

Πηγή

Loader