Καθάριζαν και πωλούσαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά

Καθάριζαν και πωλούσαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά

Βιετνάμ: Τοπικά μέσα του Βιετνάμ μετέδωσαν ότι η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση περίπου 345.000 χρησιμοποιημένων προφυλακτικών, τα οποία καθαρίζονταν και πωλούνταν σαν καινούρια.

Στα πλάνα που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Βιετνάμ (VTV), αυτή την εβδομάδα έδειξε σακούλες με δεκάδες χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σκορπισμένα στο έδαφος μία αποθήκης στη νότια επαρχία Μπιν Ντουόνγκ.

Σύμφωνα με το VTV, οι σακούλες ζύγιζαν πάνω από 360 κιλά, βάρος που ισοδυναμεί με 345.000 προφυλακτικά.

Όπως αναφέρει η κρατική εφημερίδα Τουόι Τρε, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης υποστήριξε ότι λάμβαναν «μία συγκεκριμένη ποσότητα χρησιμοποιημένων προφυλακτικών από άγνωστο άτομο».

Μία γυναίκα η οποία συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης είπε στην αστυνομία ότι αρχικά έβραζαν σε νερό τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, στη συνεχεία τα στεγνώνονταν και μετά τα τοποθετούσαν σε ξύλινους φαλλούς, όπου τους άλλαζαν σχήμα, προτού συσκευάσουν ξανά για να τα δώσουν προς πώληση.

Το ρεπορτάζ του VTV, ανέφερε ότι δεν είναι ξεκάθαρο πόσα προφυλακτικά ανακυκλώθηκαν και έχουν ήδη πωληθεί. Η γυναίκα που τέθηκε υπό κράτηση, δήλωσε ότι έπαιρνε 0.17 δολάρια για κάθε κιλό προφυλακτικών, το οποίο παρήγαγε.

 

 

Πηγή 

Loader