Κίτρινα κρεβατάκια και χώροι στάθμευσης για ΑμεΑ στην παραλία Βορόκληνης

Κίτρινα κρεβατάκια και χώροι στάθμευσης για ΑμεΑ στην παραλία Βορόκληνης

Ευχόμαστε οι συμπολίτες μας να τα σεβαστούν

Χώροι στάθμευσης για ΑμεΑ κατασκευάστηκαν στην Βορόκληνη, ενώ τοποθετήθηκαν στην παραλία της Κοινότητας κρεβατάκια προς χρήση από άτομα με κινητικά προβλήματα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης αναφέρει ότι «συνεχίζοντας την κοινωνική του προσφορά και παρέχοντας τη δυνατότητα στους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, τοποθέτησε στην παραλία της  κρεβατάκια κίτρινου χρώματος, τα οποία θα χρησιμοποιούνται δωρεάν από τους ΑΜΕΑ και τον ή την συνοδό τους».

 

Προστίθεται ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης «κατασκεύασε πέντε θέσεις στάθμευσης οχημάτων για ΑμεΑ, στην οδό Ωκεανίας, με παράλληλη διαμόρφωση των πεζοδρομίων, έξω από τις καφετέριες Nero και Second Cup, για την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα».

 

Καλούνται «οι επισκέπτες της περιοχής να σέβονται αυτούς τους ανθρώπους και να μην σταθμεύουν τα οχήματα τους στους χώρους ΑμεΑ, ούτε δίπλα στο πλευρό τους επειδή η στάθμευση είναι ανέφικτη. Στην περιοχή υπάρχουν πέραν των 100 θέσεων στάθμευσης για το υπόλοιπο κοινό όπου μπορούν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους».

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «έγινε η φωταγώγηση δύο χώρων στάθμευσης, ενός μόνιμου και ενός ημιμόνιμου, με 18 αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα των 120 watts. Επίσης τοποθετήθηκαν 6 αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα των 120 watts, στην οδό Γαλαξία, από το ξενοδοχείο Boronia μέχρι τη μπυραρία Kokomo, στο οποίο δεν υπήρχε οδικός φωτισμός για αρκετές δεκαετίες».

Loader