“Κόπηκε” στην εξέταση οδήγησης πριν καν βάλει μπροστά τη μηχανή

“Κόπηκε” στην εξέταση οδήγησης πριν καν βάλει μπροστά τη μηχανή

Έχασε την άδεια μέσα από τα χέρια της

Κι όμως συνέβη και αυτό! 17χρονη στη Βρετανία “κόπηκε” στην εξέταση για την άδεια οδήγησης πριν καν βάλει μπροστά τη μηχανή.

Ο λόγος; Η 17χρονη δεν πρόλαβε καν να βάλει μπρος τη μηχανή και έχασε την άδεια οδήγησης λόγω του πολύ βρώμικου αυτοκινήτου. 

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο είχε μικροσκοπικά ρινίσματα από καουτσούκ με μολύβι στο χαλί κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του εκπαιδευτή.

Διάβασε Επίσης: Νοσοκόμες έγιναν πλούσιες πουλώντας πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Η 17χρονη ενώ περίμενε μήνες για την εξέτασή της, όταν ήρθε η στιγμή αρνήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο, επειδή είχε μικροσκοπικά ρινίσματα από καουτσούκ με μολύβι στο χαλί κάτω από το κάθισμα της. Ο εκπαιδευτής τότε ζήτησε μια δεύτερη γνώμη και τελικά πήρε αρνητική απάντηση.

Ο πατέρας της 17χρονης μάλιστα ανέφερε: «Ήταν το αυτοκίνητο του εκπαιδευτή και ήταν πεντακάθαρο, εκτός από μερικά μικροσκοπικά κομμάτια καουτσούκ κάτω από χαλάκι. Μάλιστα υπήρχαν παντού κάτω από τα καθίσματα. Έμοιαζε σαν να είχε τρίψει κάτι. Πέρασαν περίπου 10 λεπτά προσπαθώντας να το συζητήσουν και να το λύσουν, αλλά δεν κατάφεραν πουθενά. Έτσι απέτυχε χωρίς καν να οδηγήσει το αυτοκίνητο και δεν υπάρχει τρόπος να πάρει πίσω τα χρήματα. Ήταν στενοχωρημένη και έκλαιγε συνεχώς».

Τελικά η κοπέλα θα δώσει ξανά, με τον πατέρα της να επισημαίνει πως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Πηγή

Πηγή Φωτογραφίας

 

Loader