Κόρτνι Καρντάσιαν: Αποκαλύπτει στο Instagram τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

Κόρτνι Καρντάσιαν: Αποκαλύπτει στο Instagram τις σεξουαλικές της προτιμήσεις

Σε φουλ ερωτική διάθεση είναι τους τελευταίους μήνες η Κόρτνι Καρντάσιαν χάρη στη σχέση της με τον Τράβις Μπάρκερ και το πάθος είναι έκδηλο

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να έκλεισε τα 42 της χρόνια, όμως η οικονομική άνεση έχει προσφέρει στην Κόρτνι Καρντάσιαν και την άνεση να δείχνει νεότερη, αλλά και να ζει καταστάσεις που για μια γυναίκα με δύο παιδιά δεν είναι συνηθισμένες. Ο έρωτας της με τον Τράβις Μπάρκερ είναι στα ντουζένια του, με τις αναρτήσεις των δύο στα social media να είναι γεμάτες ερωτισμό και λόγια έρωτα.

Κάποιες φορές ο έρωτας δεν έχει μεταφορική έννοια, αλλά κυριολεκτική, πρόκειται δηλαδή για την ερωτική πράξη. Όπως στην τελευταία ανάρτηση της Κόρτνι Καρντάσιαν στο Instagram, όπου η λήψη έχει κεντράρει στο κατεβασμένο της παντελόνι και στο δαντελένιο εσώρουχο που φοράει, πάνω στο οποίο έχει κεντηθεί η λέξη «oui», δηλαδή το γαλλικό ναι.

Κι η επιλογή αυτή δεν έγινε τυχαία. Η κεντημένη λέξη έρχεται να δώσει απάντηση στο ερώτημα που θέτει η Κόρτνι και αποκαλύπτει τα σεξουαλικά της γούστα.  «Άγριο σεξ: το αγαπάς ή άστο καλύτερα;» θέτει ως δίλημμα η μεγαλύτερη των Καρντάσιαν και η ανάρτηση της έχει προφανή στόχο να προκαλέσει.

11

Πηγή 

Loader