Κορυφαία παγκόσμια διάκριση για το Le Frenchie by PUNIN στα βραβεία Wine Spectator 2024

Κορυφαία παγκόσμια διάκριση για το Le Frenchie by PUNIN στα βραβεία Wine Spectator 2024

Είναι ένας μοναδικός χώρος στην Κύπρο όπου θα σας προσφερθεί ο καλύτερος συνδυασμός κρασιών με γαλλική υψηλή κουζίνα

Το γαλλικό εστιατόριο Le Frenchie by PUNIN μπήκε στη λίστα των κορυφαίων εστιατορίων παγκοσμίως σύμφωνα με το WINE SPECTATOR 2024 στην κατηγορία Award of Excellence

Η λίστα κρασιών του εστιατορίου Le Frenchie by PUNIN έλαβε διεθνές βραβείο από το Wine Spectator, καθώς και παγκόσμια αναγνώριση από τους ειδικούς.

Το εστιατόριο Le Frenchie by PUNIN είναι μια μικρή γωνιά της Γαλλίας στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λεμεσού στην Κύπρο. Το εστιατόριο έχει αναγνωριστεί εδώ και καιρό για τη γαλλική του κουζίνα και τη μοντέρνα άποψη του σεφ στα πιάτα, την ατμόσφαιρα ενός παραδοσιακού παριζιάνικου μπιστρό και την υπέροχη τοποθεσία του. Τη σεζόν 2023-24, το εστιατόριο ανακαινίστηκε και άνοιξε ξανά για το κοινό με μια νέα ιδέα στο πλαίσιο του PUNIN GROUP.

Ο Dmitriy Punin, ιδρυτής του PUNIN GROUP, το οποίο περιλαμβάνει το εστιατόριο Le Frenchie by PUNIN, σχολιάζει:

Η λήψη αυτού του βραβείου αποτελεί την καλύτερη αξιολόγηση της συνεκτικής δουλειάς της ομάδας του εστιατορίου και των σομελιέ μας. Το άνοιγμα του εστιατορίου υπό τη διαχείρισή μας έγινε πολύ πρόσφατα, αλλά οι μακροχρόνιοι πελάτες του εστιατορίου έχουν ήδη εκτιμήσει τις βελτιώσεις στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση. Ο σεφ μας έχει αναπτύξει ένα νέο μενού, επανεξετάζοντας σημαντικά τα παλιά πιάτα, και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε ένα εντελώς νέο μενού υψηλής γαλλικής κουζίνας. Οι σομελιέ μας έχουν επεξεργαστεί πλήρως τη λίστα κρασιών: πρόσθεσαν σπάνιους και διάσημους οίκους, συμπεριλαμβανομένων των blue chips, εισήγαγαν ποτά υψηλής αλκοολικής περιεκτικότητας, δικά μας αποστάγματα, επώνυμα κοκτέιλ και τσάγια στη λίστα.

Ο σχεδιασμός του εστιατορίου έχει επίσης αλλάξει εντελώς, έχει γίνει πιο μοντέρνος και διακριτικός.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας αγκαλιάσατε και μας στηρίξατε στον γαστρονομικό χάρτη της Λεμεσού. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι το Le Frenchie by PUNIN θα αποτελεί πάντα μια αυθεντική γωνιά της Γαλλίας στο νησί μας.

  award

Από το 1981, τα Wine Spectator Restaurant Awards απονέμονται στα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για τις λίστες κρασιών τους. Το βραβείο έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την επιλογή κρασιών και τους συνδυασμούς φαγητού, να παρακολουθεί τα επίπεδα εξυπηρέτησης παγκοσμίως και να ενθαρρύνει προγράμματα που συμπληρώνουν την ποικιλομορφία στην κουζίνα, το σχεδιασμό εστιατορίων και την τιμολόγηση. Κάθε λίστα κρασιών που υποβάλλεται στον διαγωνισμό αξιολογείται από κριτική επιτροπή ως προς την ποιότητα της επιλογής, το εύρος και το βάθος της, καθώς και την αξία και την παρουσίαση της. Το εστιατόριο υψηλής γαλλικής γαστρονομίας Le Frenchie by PUNIN αποτελεί έναν μοναδικά επανασχεδιασμένο χώρο αυθεντικής γαλλικής κουζίνας στην περιοχή του παλιού κάστρου της Λεμεσού. Το έργο αυτό ανήκει στον Όμιλο εταιρειών PUNIN GROUP. Το εστιατόριο λειτουργεί με βραδινό μενού, όπου μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτό φαγητό και μια πλούσια ποικιλία κρασιών.

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό για εσάς καθημερινά από τις 17:00 έως τις 23:00.

Για κρατήσεις, καλέστε στο τηλέφωνο +357 25 212 333 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του εστιατορίου.

Loader