Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το "Berlin"

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το "Berlin"

Όλο το cast της spinoff σειρά του "La Casa De Papel"

“Το να μπερδεύεις τις ληστείες με την αγάπη δεν είναι πάντοτε κακή ιδέα” λέει η σύνοψη του “Berlin”, της πρώτης spinoff σειράς του La Casa De Papel, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Pedro Alonso στον ομώνυμο ρόλο που λατρεύτηκε από ολόκληρο τον κόσμο.

Το Netfilx κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης παραγωγής μας συστήνει έναν-έναν στην παλιά συμμορία του Andrés de Fonollosa (Βelrin).

Η “νέα” (αλλά παλιά) συμμορία του Μπερλίν απαρτίζεται από τους: Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της “Keila” που είναι ειδική στους υπολογιστές, τον Tristán Ulloa (Fariña) ως το δεξί χέρι του Βερολίνου και φιλάνθρωπο καθηγητή “Damián”, την Begoña Vargas (Welcome to Eden) ως την ασταθής “Cameron”, τον Julio Peña Fernández (Through My Window) ως τον αφοσιωμένος “Roi” και τον Joel Sánchez ως ο “Bruce”, ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση.

Οι Lobato και Pina υπογράφουν το σενάριο της 1η σεζόν του Berlin που θα απαρτίζεται από 8 επεισόδια. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Παρίσι στις 3 Οκτωβρίου και θα γίνουν και στην Μαδρίτη για αρκετές εβδομάδες. Η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2023

 

Πηγή

Loader