Kυκλοφόρησε το teaser για το «Lupin: Part 3»

Kυκλοφόρησε το teaser για το «Lupin: Part 3»

Ο Assane επιστρέφει και μιλάει απευθείας στο κοινό

Δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον George Kay , η ιστορία του Lupin ακολουθεί τον Assane Diop, τον οποίο υποδύεται ο Sy, ένας επαγγελματίας κλέφτης εμπνευσμένος από ένα βιβλίο που του έδωσε ως δώρο ο πατέρας του για τον Arsène Lupin, τον κύριο κλέφτη. 

Μετά από 25 χρόνια από το θάνατο του πατέρα του, ο Assane ξεκινά να εκδικηθεί τον Hubert Pellegrini ( Hervè Pierre ), τον εργοδότη του πατέρα του Assane που τον πλαισίωνε για την κλοπή ενός ακριβού κολιέ με διαμάντια, που οδήγησε τον πατέρα του να κρεμαστεί στο κελί του. Με τις δεξιότητές του στην κλοπή, τις μεταμφιέσεις και το άφθονο χάρισμα, ο Assane κατάφερε να κάνει τον Pellegrini να παραδεχτεί τα εγκλήματά του κατά της οικογένειάς του, αν και ο Assane πρέπει να κρυφτεί για να κρατήσει τη γυναίκα του, Claire ( Ludivine Sagnier ) και τον γιο του Raoul ( Etan Simon ) ασφαλές.

Το νέο teaser διάρκειας 1 λεπτού και 31 δευτερολέπτων ξεκινά με τον Assane να μιλάει απευθείας σε εμάς, το κοινό, καθώς αφηγείται τα σημαντικά γεγονότα της σειράς, συμπεριλαμβανομένης της εκδίκησης του πατέρα . Ολοκληρώνει λέγοντας ότι ήρθε η ώρα να τον δούμε να εξαφανίζεται.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία μέχρι στιγμής για το πότε θα κυκλοφορήσει το Lupin Part 3.

 

Πηγή

Loader