Κυκλοφόρησε το trailer από τη νέα ταινία του Wes Anderson με τον Benedict Cumberbatch

Κυκλοφόρησε το trailer από τη νέα ταινία του Wes Anderson με τον Benedict Cumberbatch

Σύντομα διαθέσιμο στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας ταινίας του Wes Anderson, η οποία αναμένεται να παίξει στην υπηρεσία μέσα στον Σεπτέμβριο. Ο λόγος γίνεται για το The Wonderful Story of Henry Sugar (Η Υπέροχη Ιστορία του Χένρι Σούγκαρ) που έχει πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch του Doctor Strange.

 

To The Wonderful Story of Henry Sugar κυκλοφόρησε αρχικά ως ένα short story το 1977 και επικεντρώνεται στην ιστορία ενός τζογαδόρου που έχει την ικανότητα να βλέπει μέσα από τις κάρτες και ανοίγει πολλά ορφανοτροφεία από τα κέρδη του. Φυσικά, ο Cumberbatch πρόκειται να υποδυθεί τον Henry Sugar. 

Η επίσημη σύνοψη του The Wonderful Story of Henry Sugar αναφέρει:  Από τον Γουές Άντερσον έρχεται μια διασκευή της αγαπημένης ιστορίας του Ρόαλντ Νταλ για έναν πλούσιο άνδρα που θέλει να κατακτήσει την ικανότητα να εξαπατά στον τζόγο.

Μια αγαπημένη ιστορία του Ρόαλντ Νταλ για έναν πλούσιο άντρα που μαθαίνει για έναν γκουρού, ο οποίος μπορεί να δει χωρίς να χρησιμοποιεί τα μάτια του, και αποφασίζει να κατακτήσει αυτήν την ικανότητα για να εξαπατήσει στον τζόγο. Μόνο στο Netflix, 27 Σεπτεμβρίου. 

 

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ralph Fiennes, Rupert Friend, Ben Kingsley, Richard Ayoade και Dev Patel

Το The Wonderful Story of Henry Sugar θα παίζει στο Netflix από τις 27 Σεπτεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.

Πηγή

Loader