Κυκλοφόρησε το trailer της τρίτης σεζόν του Locke & Key

Κυκλοφόρησε το trailer της τρίτης σεζόν του Locke & Key

Τι να περιμένουμε από την τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς

Το trailer της τρίτης και τελευταίας σεζόν της σειράς τρόμου και φαντασίας «Locke & Key» κυκλοφόρησε δίνοντας μας μια γεύση για το τι να περιμένουμε. Η τρίτη σεζόν της σειράς αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις 10 Αυγούστου στο Netflix.

Η τελευταία σεζόν της σειράς θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και όπως φαίνεται, σε αυτή τη σεζόν, τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι ακόμα περισσότερα.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η σειρά βασίζεται σε μια σειρά graphic novels τρόμου των Joe Hill και Gabriel Rodríguez και επικεντρώνεται γύρω από τα αδέρφια Locke, τα οποία ανακαλύπτουν μια σειρά από μαγικά κλειδιά που αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τον μυστηριώδη θάνατο του πατέρα τους. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι η ανακάλυψη των κλειδιών φέρνει αρκετές υπερφυσικές και κακές δυνάμεις. 

Διάβασε Επίσης: Elon Musk: Απειλεί να ακυρώσει τη συμφωνία για την εξαγορά του Twitter

Στην 3η σεζόν τα περισσότερα προβλήματα προκύπτουν από τις παραβιάσεις του Keyhouse. Μία από τις μεγαλύτερες απειλές είναι φυσικά ο Frederick Gideon, ένας Βρετανός καπετάνιος που κυριεύτηκε από δαίμονα και αναστήθηκε από τα κλειδιά. Ακόμα στη νέα σεζόν θα δούμε πώς η Kinsey Locke αντιμετωπίζει το Angel Key, το οποίο της έδωσε φτερά στο τέλος της 2ης σεζόν.

Ένα άλλο σημείο που δίνει ιδιαίτερη έμφαση το trailer είναι η πρόκληση των αδερφιών Locke. Θα μπορέσουν να ανακτήσουν όλα τα Κλειδιά – τα οποία, θεωρητικά, τους ανήκουν; 

Διάβασε Επίσης: Έρχεται η ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια»

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Darby Stanchfield (Scandal), Connor Jessup (Falling Skies), Jackson Robert Scott (WandaVision), Brendan Hines (The Tick), Sherri Saum (Power Book II: Ghost), Coby Bird (The Good Doctor) και Aaron. Ashmore (Killjoys).  

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader