Kyriakides Mushrooms: Τα 45 χρόνια ιστορίας & η υποψηφιότητα για την επιχειρηματικότητά της

Kyriakides Mushrooms: Τα 45 χρόνια ιστορίας & η υποψηφιότητα για την επιχειρηματικότητά της

Υψηλή ποιότητα, καινοτομία και γεύση στο πιάτο χιλιάδων Κυπρίων…

Υποψηφιότητα στα φετινά ΙΝ Business Awards στην κατηγορία Εμπόριο - Βιομηχανία κέρδισε με το σπαθί της η κυπριακή εταιρεία, Kyriakides Mushrooms. Η εν λόγω υποψηφιότητα δεν ήρθε τυχαία, μιας και έρχεται έπειτα από μία περίοδο που ήταν μπολιασμένη με μόχθο, δημιουργικότητα και κατά προέκταση… δεκάδες επιτυχίες.

Η ιδέα της Kyriakides Mushrooms γεννήθηκε το μακρινό 1979, όταν ο Ρήσος Κυριακίδης πρωτοεξοικειώθηκε με ένα βιβλίο που αφορούσε την καλλιέργεια των μανιταριών. 

Αυτή η στιγμή αποτέλεσε ένα κομβικό σημείο στη ζωή του, καθώς έδωσε την αφορμή για τη δημιουργία μιας οικογενειακής παράδοσης που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, φτάνοντας τα 45 χρόνια.

1

Τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονται σε όλες τις διατροφικές απαιτήσεις των καταναλωτών, ενώ προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν κάθε γευστική επιθυμία, με 11 διαφορετικά είδη μανιταριών.

Τα επτά εξ αυτών δε, έχουν πιστοποιηθεί ως βιολογικά προϊόντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τη στιγμή της συγκομιδής τους, τα Kyriakides Mushrooms παραδίδονται στα σημεία πώλησης εντός 36 ωρών!

2

Η υποψηφιότητα είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς προσπάθειας για καινοτομία και αφοσίωση στην ποιότητα και αυτό φαίνεται σε κάθε προϊόν που φεύγει από τα χέρια της εταιρείας.

Στηρίξτε την Kyriakides Mushrooms ψηφίζοντας στην κατηγορία ΕΜΠΟΡΙΟ-BIOMHXANIA εδώ

Loader