Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Λάκης Λαζόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά την περιπέτεια της υγείας του που τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Ο ηθοποιός εισήχθη το Σάββατο και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα, με την κατάσταση της υγείας του να έχει αίσιο τέλος μεν, αλλά χρειάστηκε να ακυρώσει τη περιοδεία του δε, για την παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη», επιστρέφοντας ξανά στις υποχρεώσεις τον Σεπτέμβριο. 

Ο ηθοποιός είχε κάνει πρόσφατα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και γίνονται εξετάσεις για να φανεί αν η περιπέτεια αυτή που πέρασε οφείλεται σε παρενέργεια από τον εμβολιασμό του. Ο ίδιος έγραψε σε story στο Instagram «όλα καλά».

Το βράδυ της Τρίτης ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα θερμά μηνύματα που δέχτηκε, αναρτώντας σχετικό story στο Instagram. «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ» έγραψε.

111

Loader