Λιγνάδης : Μεταφέρθηκε για λίγο σε ψυχιατρική κλινική

Λιγνάδης : Μεταφέρθηκε για λίγο σε ψυχιατρική κλινική

Στο νοσοκομείο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην ψυχιατρική κλινική μετέβη ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr ο κατηγορούμενος για βιασμούς κατά συρροή δεν πήγε για να τον εξετάσουν οι γιατροί. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Λιγνάδης έπαιρνε εδώ και καιρό κάποια αντικαταθλιπτικά χάπια. Ωστόσο, δεν είχε πλέον κάποια συνταγή μαζί του και υποχρεωτικά έπρεπε να περάσει από ψυχιατρική κλινική προκειμένου να του χορηγηθεί η συνταγή και να συνεχίσει να παίρνει τα χάπια του.

Η διάρκεια της επίσκεψης κράτησε ελάχιστα λεπτά και στη συνέχεια επέστρεψε στο κελί του. Σε κελί απομόνωσης λόγω του κορωνοϊού καθώς θα πρέπει να περάσει 7 ημέρες και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο θάλαμο μαζί με άλλους κρατούμενους.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βάσει του πρωτοκόλλου που προβλέπεται για τους κρατούμενους για τους οποίους απαιτείται ψυχιατρική εκτίμηση.Ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το όχημα των φυλακών, εξετάστηκε από τους γιατρούς του ψυχιατρικού τμήματος και αποχώρησε μια ώρα αργότερα παίρνοντας ξανά τον δρόμο για τη φυλακή.

Loader