«Μ' αγαπάει ο Θεός που είμαι gay;»

«Μ' αγαπάει ο Θεός που είμαι gay;»

Ρωτάει παιδάκι τον Αγ. Βασίλη

 Το συγκλονιστικό γράμμα αγοριού στον Άγιο Βασίλη, που έγινε viral.

Ένα αγόρι έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και του ζήτησε να ρωτήσει τον Θεό αν τον αγαπά, παρά το γεγονός ότι είναι gay.

Τα γράμματα που γράφουν τα παιδιά στην Αμερική για τον Άγιο Βασίλη τα παραλαμβάνει η ειδική υπηρεσία του αμερικανικού ταχυδρομείου USPS's Operation Santa, που τα σκανάρει και τα ανεβάζει στην ιστοσελίδα της. Μάλιστα, όποιος το επιθυμεί, μπορεί εθελοντικά να πραγματοποιήσει κάποια από τις επιθυμίες παιδιών που ίσως έχουν ανάγκη.

Η χρήστης του Twitter, Nancy Cruz-Garcia, διαβάζοντας κάποια από αυτά τα γράμματα έπεσε πάνω σε κάποιο που τη συγκίνησε πολύ και το δημοσίευσε στο προφίλ της.

Ένα μικρό αγόρι από τις ΗΠΑ, ο Γουίλ, ο οποίος, μαντεύοντας από τον γραφικό του χαρακτήρα μάλλον βρίσκεται στις πρώτες τάξεις του σχολείου, έγραφε στον Άγιο Βασίλη ότι είναι gay και τον ρώτησε αν στηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Στη συνέχεια του ζήτησε να του κάνει μια χάρη, να ρωτήσει τον Θεό αν συνεχίζει να τον αγαπά παρά το γεγονός ότι είναι gay.
 

Το γράμμα του μικρού Γουίλ στον Άγιο Βασίλη έγραφε:

«Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,

Στηρίζεις την LGBTQ κοινότητα; Και αν μπορείς να μιλήσεις στον Θεό, μπορείς να του πεις ότι τον αγαπώ και να τον ρωτήσεις αν με αγαπάει που είμαι gay; Ευχαριστώ.

Με αγάπη, Γουίλ».

Από τη στιγμή που η Nancy ανέβασε το γράμμα στο Twitter, έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες like, ενώ πολλοί είναι οι χρήστες που το αναδημοσίευσαν και στα δικά τους προφίλ, εκφράζοντας τη συμπάθειά τους για το αγόρι.

Πηγή

Loader