Mad Video Music Awards 2022: Τι απαντά το MAD Tv για τα χθεσινά επεισόδια

Mad Video Music Awards 2022: Τι απαντά το MAD Tv για τα χθεσινά επεισόδια

Φυγάδευσαν την Παπαρίζου εν μέσω άγριου ξύλου

Σκηνές πρωτοφανούς έντασης και βίας εκτυλίχθηκαν στα Mad Video Music Awards, με τράπερ, που συμμετείχαν στη διοργάνωση, να πιάνονται στα χέρια και να επικρατούν στιγμές γενικής σύρραξης.

Οι τράπερ άρχισαν να καυγαδίζουν την ώρα που ήταν σε εξέλιξη τα βραβεία, όχι μία, αλλά δύο φορές με αποτέλεσμα να διακοπεί η διοργάνωση.

Μάλιστα, τη δεύτερη φορά, στη σκηνή βρισκόταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου προκειμένου να απονείμει βραβείο.

«Παιδιά, όχι βία, όχι βία» ακούστηκε να λέει από το μικρόφωνο, ενώ γύρω της επικρατούσαν σκηνές αγριότητας.

«Είναι μέρα γιορτής, παρακαλώ πολύ» είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, παίρνοντας το μικρόφωνο, αλλά οι εκκλήσεις του δεν εισακούστηκαν.

Φυγαδεύτηκε η Ελένα Παπαρίζου

Η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου έτυχε να κάθεται κοντά στο σημείο όπου ξέσπασε η συμπλοκή και αναγκάστηκε να αποχωρήσει άρον-άρον.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνεται να φυγαδεύεται για να προστατευθεί. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μάλιστα, τραυματίστηκε ελαφρώς κατά τη διάρκεια της έντασης. 

Μάλιστα, στη συνέχεια, ακύρωσε την εμφάνισή της, κάτι που έγινε δεκτό με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια από τους χρήστες των social media.

Η απάντηση από τα VMA

Το MAD, με ανάρτηση στο Instagram, καταδίκασε απερίφραστα τα επεισόδια και ανακοίνωσε πως σταματά τις προβολές τραγουδιών των τράπερ που ενεπλάκησαν.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής» επισημάνθηκε στη σχετική ανακοίνωση.

«Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» συμπληρώνεται.

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίζουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad TV (@mad_tv)

Πηγή: LIFO

Loader