Madonna: Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω

Madonna: Συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω

H συγκίνηση της στο δώρο που έλαβε

Η Madonna ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους της για τη στήριξή τους, κατά τη διάρκεια της περιπέτειες που πέρασε πρόσφατα με την υγεία της και εξομολογήθηκε πως συνειδητοποίησε «πόσο τυχερή» είναι που ζει.

Ένα μήνα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, η Madonna ανάρτησε φωτογραφίες με δύο από τα παιδιά της, αλλά και με ένα δώρο που την έκανε να κλάψει, όπως έγραψε. 

Πρόκειται για μια φωτογραφία του Κιθ Χάρινγκ, τραβηγμένη από τον Άντι Γουόρχολ, στην οποία φορά τζάκετ που έχει πάνω το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον. «Ένα τέλειο τρίγωνο ταλέντου. Καλλιτέχνες που άγγιξαν τόσο πολλές ζωές, ανάμεσά τους τη δική μου», έγραψε η Madonna. 

«Έκλαψα όταν άνοιξα αυτό το δώρο γιατί συνειδητοποίησα πόσο τυχερή είμαι που ζω. Και πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους και τόσο πολλούς άλλους, που επίσης έχουν “φύγει”», σημείωσε ακόμη στην ανάρτησή της. 

Πρόσφατα η Madonna πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας, όταν νοσηλεύθηκε στην εντατική λόγω λοίμωξης. 

«Η αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους είναι το καλύτερο φάρμακο», τόνισε στην ανάρτησή της. «Ως μητέρα, μπορεί πραγματικά να απορροφηθείς από τις ανάγκες των παιδιών σου και τη φαινομενικά ατελείωτη προσφορά», έγραψε και σημείωσε πως όταν χρειάστηκε, τα παιδιά της ήταν στο πλευρό της. 

«Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα ξαναδεί. Αυτό έκανε όλη τη διαφορά. Το ίδιο ισχύει για την αγάπη και την υποστήριξη των φίλων», επεσήμανε στην ανάρτηση, στην οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει τον γιο της, Ντέιβιντ και άλλη που ποζάρει με την κόρη της, Λούρδη. 

«Ευχαριστώ όλους τους αγγέλους μου που με προστάτευσαν και μου επέτρεψαν να μείνω για να τελειώσω τη δουλειά μου», κατέληξε στην ανάρτησή της η Madonna. Εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, η σταρ αναγκάστηκε να αναβάλει την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της, που επρόκειτο να ξεκινήσει από τον Καναδά, στις 15 Ιουλίου. 

 

Loader