Μαίρη Χρονοπούλου: Σήμερα στη Ριτσώνα η αποτέφρωση της σορού της

Μαίρη Χρονοπούλου: Σήμερα στη Ριτσώνα η αποτέφρωση της σορού της

Θα προηγηθεί πάρτι στο σπίτι της όπως το επιθυμούσε

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιείται η αποτέφρωση της ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου, στη Ριτσώνα.

Μετά τις 13:30, η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 15:30 θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός, ενώ στις 16:25 θα γίνει η παραλαβή της στάχτης της. 

Πάντως, οι φίλοι της θα έχουν την ευκαιρία να την αποχαιρετήσουν νωρίτερα στο σπίτι της, όπως εκείνη επιθυμούσε. 

Το τελευταίο πάρτι της Μαίρης Χρονοπούλου θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι. Περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της έχουν δώσει ραντεβού στο σπίτι της και στον κήπο του σπιτιού της γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές.

Το φέρετρο της ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της. Θα υπάρχει και catering με εδέσματα, κρασί και γλυκίσματα. 

Το ιατροδικαστικό πιστοποιητικό, αναφέρει πως «η Χρονοπούλου Μαρία απεβίωσε την 06/10/23 και ώρα 14.12 στο Γ.Ν. Αθηνών “Ο Ευαγγελισμός”, με αιτία θανάτου “Ενδοκρανία αιμορραγία τραυματικής αιτιολογίας υπό εργαστηριακή διερεύνηση”».

Μαίρη Χρονοπούλου: Ξεκινά έρευνα για τον θάνατό της

Την ίδια ώρα, δικογραφία για τον θάνατό της σχηματίζει η αστυνομία, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη ή ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega η αστυνομία θα κάνει αυτοψία στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε το ατύχημα, που την οδήγησε σε νοσηλεία στον Ευαγγελισμό και έπειτα στον θάνατό της.

Οι αστυνομικοί θα επικεντρωθούν στο χώρο του σπιτιού όπου έπεσε και θα μιλήσουν με άτομα του περιβάλλοντός της ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα λεγόμενα της γυναίκας, που τη βρήκε αιμόφυρτη και ειδοποίησε για το συμβάν.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, γλίστρησε στο χώρο του σαλονιού, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Ο πρώτος άνθρωπος που την βρήκε ήταν η οικιακή βοηθός που είχε.

Loader