Μαθητές έβαλαν φούστες αντιδρώντας σε ομοφοβικό bullying κατά συμμαθητή τους

Μαθητές έβαλαν φούστες αντιδρώντας σε ομοφοβικό bullying κατά συμμαθητή τους

Γιατί τα ρούχα δεν έχουν φύλο

Φούστες έβαλαν μαθητές και μαθήτριες θέλοντας να στηρίξουν ομοφοβικό bullying που δέχτηκε συμμαθητής τους από καθηγητή του σχολείου.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στο Μουσικό Σχολείο του Ίλιον, το ομοφοβικό σχόλιο ενός καθηγητή σε μαθητή που μπήκε στην αίθουσα, φορώντας φούστα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο καθηγητής μίλησε υποτιμητικά στον μαθητή μπροστά στους υπόλοιπους και τον έστειλε στο γραφείο του διευθυντή ενώ τον αποκάλεσε“Ντροπή της κοινωνίας”.

Διάβασε Επίσης: 11χρονη “θεούλα” παίρνει συνεντεύξεις από celebrities

Οι συμμαθητές του παιδιού θέλησαν να αντιδράσουν αντιγράφοντας καμπάνια δασκάλων στην Ισπανία κατά του ομοφοβικού bullying. Έτσι, πολλά αγόρια εμφανίστηκαν στο σχολείο με φούστα και κορίτσια με τζιν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν πως τα ρούχα δεν έχουν φύλο.

«Ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο με αποτέλεσμα τα παιδιά σαν διαμαρτυρία να πάρουν την απόφαση και να εμφανιστούν την επόμενη ημέρα ντυμένα τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες. Τα παιδιά και σήμερα πέρα από 6 μαθητές εμφανίστηκαν έτσι πάλι ντυμένα». 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader