Μέγκαν και Χάρι τα βρήκαν με το Netflix και έκλεισαν συμφωνία

Μέγκαν και Χάρι τα βρήκαν με το Netflix και έκλεισαν συμφωνία

Ανάμεσα σε άλλα, θα αναλάβουν νέα «ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σόου και παιδικά προγράμματα

Θα εστιάσουμε στο να δημιουργήσουμε περιεχόμενο που πληροφορεί, αλλά ταυτόχρονα δίνει ελπίδα, με έμφαση στα παιδικά προγράμματα, αναφέρει η ανακοίνωση.

Συμφωνία με το Netflix έκλεισαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με την οποία θα είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή νέου περιεχομένου για τον συνδρομητικό κολοσσό.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο δούκας κι η δούκισσα του Σάσεξ θα αναλάβουν νέα «ντοκιμαντέρ, σειρές-ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους και σόου βασισμένα σε συγκεκριμένο σενάριο και παιδικά προγράμματα».

Σε δήλωσή του, το ζευγάρι αναφέρει: «Θα εστιάσουμε στο να δημιουργήσουμε περιεχόμενο που πληροφορεί, αλλά ταυτόχρονα δίνει ελπίδα. Ως νέοι γονείς, το να δημιουργήσουμε εμπνευσμένα οικογενειακά προγράμματα, είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς».

Όπως επίσης ανέφεραν, συγκεκριμένα σκοπεύουν να βοηθήσουν ώστε να «μοιραστεί πρόγραμμα που να επηρεάζει το κοινό και που “ξεκλειδώνει” τη δράση».

efefer

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που (ο Χάρι κι η Μέγκαν) επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα λένε ιστορίες οι οποίες θα μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση ανθεκτικότητας και κατανόησης για το παγκόσμιο κοινό», αναφέρει ο Τεντ Σαράντος, διευθύνων σύμβουλος του Netflix.

Παρόμοια συμφωνία με τον κολοσσό έχουν κάνει ο Μπαράκ κι η Μισέλ Ομπάμα το 2018.

Την πρώτη φορά που το Netflix έκανε δήλωση ότι ελπίζει να εξασφαλίσει συμφωνία με τον Χάρι και τον Μέγκαν ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, λίγο μετά την ανακοίνωση της πρόθεσής τους να κάνουν ένα βήμα πίσω από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Πριν λίγους μήνες, η Μέγκαν δάνεισε την φωνή της στην ταινία Elephant της Disney +, με αναφορές ως αντάλλαγμα για μια δωρεά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Elephants Without Borders.

Πηγή

Loader