Μερακλής Κύπριος χόρεψε με μία ολόκληρη... φουκού στο κεφάλι του

Μερακλής Κύπριος χόρεψε με μία ολόκληρη... φουκού στο κεφάλι του

Πρόκειται για τον Κύπριο ρέκορντμαν Αριστοτέλη Βαλαωρίτη που μπήκε και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

O κύριος Αριστοτέλης Βαλαωρίτης έγινε ξανά viral αυτή τη φορά μέσα από τη σελίδα του στο ΤικΤοκ όπου ανέδειξε για άλλη μία φορά τις χορευτικές του ικανότητες, αυτή τη φορά με μία... φουκού στο κεφάλι του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που είδαμε τον κύριο Αριστοτέλη Βαλαωρίτη να χορεύει με μία ψησταριά στο κεφάλι. Το Luben μάλλον δεν είχε υπόψη του την εμφάνιση του κύριου Βαλαωρίτη στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" το οποίο μεταδιδόταν τότε στην Κύπρο από το Σίγμα ενώ στην Ελλάδα έπαιζε στο Σκάι. 

Ο κύριος Βαλαωρίτης δεν είναι κανένας τυχαίος αλλά είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες αφού είναι ο άνθρωπος που χορεύει με τα περισσότερα ποτήρια στο κεφάλι του. Ο γνωστός κυπριακός παραδοσιακός χορός του ποτηριού έκανε τον κύριο Βαλαωρίτη ρέκορντμαν και διάσημο αφού μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι τον είδαμε να χορεύει τόσο με φουκού όσο και με άλλα αντικείμενα στο κεφάλι του. 

Το Luben εντυπωσιάστηκε με το νέο χορό του κυρίου Αριστοτέλη που δείχνει ξανά τις ικανότητές του χορεύοντας με μία φουκού στο κεφάλι πράγμα που όπως φαίνεται δεν τον δυσκολεύει και καθόλου. 

@aristotelisvalaoritis

  ♬ original sound - Aristotelis Valaorit

 

Loader