Μερίδα πολιτών στην Λεμεσό... ξέφυγε (βίντεο)

Μερίδα πολιτών στην Λεμεσό... ξέφυγε (βίντεο)

Αρχικά πορεία, μετά χαμός στην Πλατεία

Συνωστισμός καρναβαλιστών προκλήθηκε πριν από λίγο στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. Μετά την εξέλιξη αυτή επί τόπου έσπευσε η Αστυνομία, η οποία προσπάθησε να αποτρέψει το συνωστισμό και να εφαρμόσει τα μέτρα.

Αρχικά υπήρξε πορεία χιλιάδων καρναβαλιστών με  αυτοκίνητα στους δρόμους της Λεμεσού/ Αργά το απόγευμα υπήρξε κοσμοσυρροή στην πλατεία του παλιού λιμανιού

 

How to Share With Just Friends

How to share with just friends. Posted by Facebook App on Friday, 5 December 2014

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, λίγο μετά τις 19:00, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση επτά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Λεμεσού, τα οποία εκφράζουν την διαφωνία τους για τις όποιες «ανοργάνωτες εκδηλώσεις» που ενέχουν, εκτός από ταλαιπωρία για άλλους πολίτες και κινδύνους για την ασφάλεια της υγείας.  

Συγκεκριμένα την ανακοίνωση συνυπογράφουν οι Αρτεμάκης Ζαχαρίου, Ρίτσα Κουτσούδη, Άκης Ταϊτός, Δώρος Ιερόπουλος, Έρμα Στυλιανίδη, Ντίμης Μαυρόπουλος και Μαρία Συκοπετρίτου Πιερή αναφέροντας πως διαφωνούν κάθετα «με τις διάφορες ανοργάνωτες εκδηλώσεις που παρουσιάστηκαν στους δρόμους της Λεμεσού, δημιουργώντας κυκλοφοριακό πρόβλημα στη πόλη και  αυξάνοντας τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού στη πόλη μας».

Πηγή 

Loader