Μετά την ταινία της “Barbie” έρχεται το “Polly Pocket” με την Lilly Collins
Όλες οι πληροφορίες
Το σενάριο μάλιστα που έχει αναλάβει η Lina Danam μαζί με τη σκηνοθεσία, σύμφωνα με τον παραγωγό της Mattel Films, Ρόμπι Μπρένερ, έχει ήδη υποβληθεί, ενώ πρωταγωνίστρια στην ταινία θα είναι η Lilly Collins.
«Πρώτα απ’ όλα, είναι δύο από τις αγαπημένες μου κυρίες» είπε ο Μπρένερ για τη Danam και την Collins. «Είναι μια καταπληκτική συνεργασία. Η Lina είναι τόσο συνεργάσιμη και «σηκώνει τα μανίκια της» και της αρέσει πολύ να κάνει παρατηρήσεις και να ακούει. Είναι απίστευτη. Η Lily είναι τόσο έξυπνη και σαφής και τόσο παραγωγική. Ήταν απλώς μια απίστευτη συνεργασία, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Ελπίζουμε ότι θα το υλοποιήσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον».
Αν και η Polly Pocketτη δεν είναι τόσο γνωστή και αμφιλεγόμενη όσο η Barbie, πρόκειται για μια επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών της Mattel από τη δεκαετία του 1980, που προσφέρει στα παιδιά λαστιχένια ρούχα μινιατούρες.
Μάλιστα η κούκλα Polly Pocket πρωταγωνιστεί σε ταινίες κινουμένων σχεδίων αλλά και σε διαδικτυακή σειρά.