Μετά τον Donald Trump, ο Kanye West;

Μετά τον Donald Trump, ο Kanye West;

Ο άνθρωπος που πιστεύει ότι θα μας βάλουν τσιπάκια για να μην περάσουμε την πόρτα του παραδείσου, βάζει υποψηφιότητα για νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Κάνιε Γουέστ: Δεν υποστηρίζω πια τον Τραμπ και θα κερδίσω τις προεδρικές εκλογές. «Κατέβηκα για να κερδίσω και όχι για να κόψω ψήφους μαύρων από τον Τζο Μπάιντεν», δήλωσε ο ράπερ, γνωστός θιασώτης θεωριών συνωμοσίας, όπως αυτές που θέλουν άχρηστα και επικίνδυνα τα εμβόλια. 

Δεν υποστηρίζει πια τον Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος μπήκε στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο πριν λίγες ημέρες, σίγουρος ότι θα την κερδίσει. 

«Με τη συνέντευξη αυτή, βγάζω το κόκκινο καπέλο», δήλωσε ο πάμπλουτος και διάσημος ράπερ στο περιοδικό Forbes αναφερόμενος στο κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ με το σύνθημα «Make America Great Again» («Κάντε πάλι μεγάλη την Αμερική») που έγινε «σήμα κατατεθέν» του Τραμπ και φορούσε στη συνάντησή του με τον πρόεδρο. 

Ο Γουέστ δήλωσε στο περιοδικό πως θα είναι υποψήφιος κάτω από τη σημαία ενός νέου κόμματος, του Birthday Party. Ο Γουέστ και η σύζυγός του, η σταρ της ριάλιτι TV Κιμ Καρντάσιαν, δήλωναν για χρόνια θερμοί υποστηρικτές του αμερικανού προέδρου και τον έχουν επισκεφθεί στον Λευκό Οίκο. 

uytre

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γουέστ αρνήθηκε πως ο στόχος του είναι να διασπάσει την ψήφο των Αφροαμερικανών, οι οποίοι ψηφίζουν Τζο Μπάιντεν, και να βλάψει έτσι τις πιθανότητες του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τραμπ. «Το να λέει κανείς ότι όλοι οι μαύροι θα πρέπει να στηρίξουν τους Δημοκρατικούς αποτελεί έκφραση μιας μορφής ρατσισμού και πίστης στην υπεροχή των λευκών», δήλωσε ο Γουέστ. 

Γνωστός θιασώτης παντός είδους συνωμοσιολογίας, ο Κάνιε Γουέστ, αφού αποκάλυψε πως είχε κορωνοϊό τον Φεβρουάριο, πρόσθεσε ότι είναι καχύποπτος με οποιαδήποτε εμβόλια αναπτυχθούν για την πρόληψη της μόλυνσης.

hiujh

Επαναλαμβάνοντας θεωρίες που συνδέουν τα εμβόλια με διαταραχές στην ανάπτυξη των παιδιών, οι οποίες έχουν αποδειχθεί εδώ και χρόνια λανθασμένες, δήλωσε: «Ετσι, όταν λένε πως ο τρόπος για να αντιμετωπισθεί η Covid-19 είναι ένα εμβόλιο, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Αυτό είναι το σημάδι του θηρίου. Θέλουν να βάλουν τσιπάκια μέσα μας , θέλουν να κάνουν κάθε είδους πράγματα, για να μας κάνουν να μην μπορούμε να περάσουμε τις πύλες του παράδεισου», είπε προκαλώντας ερωτηματικά και για την κατάσταση της ψυχικής του υγείας. Στο παρελθόν, ο διάσημος ράπερ είχε αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα. 

Πηγή

Loader