Μια καμπάνια για την αυτοϊκανοποίηση, που θα συζητηθεί

Μια καμπάνια για την αυτοϊκανοποίηση, που θα συζητηθεί

Και το νέο σεξουαλικό παιχνίδι από τη Lily Allen 

Η Lily Allen συνεργάστηκε με την γερμανική εταιρεία σεξουαλικών αξεσουάρ Womanizer, για τον σχεδιασμό μιας δικής της σειράς σεξουαλικών παιχνιδιών.   

Η Allen είχε προαναγγείλει μια «μεγάλη ανακοίνωση» λίγες ώρες νωρίτερα. Η μουσικός και συγγραφέας, η Allen ορίστηκε επικεφαλής του τμήματος «Απελευθέρωσης» στην εταιρεία Womanizer και ηγείται της καμπάνιας υπέρ της αυτοϊκανοποίησης υπό το χάσταγκ #IMasturbate, παροτρύνοντας τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την σεξουαλικότητά τους.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια λέει ότι θέλει με αυτό τον τρόπο να ξεκινήσει έναν διάλογο για την γυναικεία σεξουαλικότητα. Η 35χρονη καλλιτέχνιδα διαφήμισε τον δονητή "Liberty" μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Το σεξουαλικό παιχνίδι θα πωλείται έναντι 99 δολαρίων.    

323233443443    

«Τα σεξουαλικά παιχνίδια είναι ακόμα θέμα ταμπού, επειδή σχετίζονται με τον αυνανισμό και την γυναικεία απόλαυση. Νομίζω ότι η γυναικεία απόλαυση καθαυτή είναι ταμπού», λέει η Allen σε ένα βίντεο, χαρακτηρίζοντας «ριζοσπαστική» την πρώτη φορά που η ίδια χρησιμοποίησε σεξουαλικά παιχνίδια.  

«Ο μόνος τρόπος για να σπάσουμε τα ταμπού είναι να μιλάμε ανοικτά για αυτά, συχνά και χωρίς ντροπή ή τύψεις», προσθέτει.        

Η Allen είναι η κόρη του ηθοποιού Κιθ Άλεν και της παραγωγού Άλισον Όουεν. Εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 15 ετών και αφιερώθηκε στο τραγούδι και την σύνθεση. Το 2005, δημοσιοποίησε μερικές από τις ηχογραφήσεις της στο Myspace και η δημοσιότητα που απέκτησε είχε ως αποτέλεσμα την προβολή των κομματιών της στο BBC Radio 1, που της εξασφάλισε το πρώτο της μεγάλο συμβόλαιο με την Regal Recordings.   

4554545445

«Ελπίζω αυτή η συνεργασία να πείσει τους ανθρώπους να μιλούν πιο ανοικτά για τον αυνανισμό και αν κάποια σαν κι εμένα μπορεί να μιλήσει ελεύθερα για αυτό, χωρίς ντροπή, μπορεί κι εκείνοι να αισθανθούν έτοιμοι να το δοκιμάσουν». 

Πηγή

Loader