Μία καρδιά γίνεται το νέο σημείο θέας, για το επόμενο Instagram post σου

Μία καρδιά γίνεται το νέο σημείο θέας, για το επόμενο Instagram post σου

Μία καλή αφορμή για εξόρμηση το σαββατοκύριακο και φωτογράφιση στην ξύλινη γιγάντια καρδιά

Μία γιγάντια ξύλινη καρδιά "ξεφύτρωσε" σε ένα πανέμορφο σημείο της Κύπρου ιδανικό για να απολαύσεις την πανοραμική θέα της παραλίας των Περβολιών της Λάρνακας.

Πρώτα εμφανίστηκε η ξύλινη καρδιά στο χωριό Άγιος Θεόδωρος στο παραλιακό μέτωπο της κοινότητας. Μία γιγάντια ξύλινη καρδιά που πολύ σύντομα έγινε viral και πολλοί έφτασαν εκεί για να απαρανατίσουν την καρδιά με φόντο τη θάλασσα της Λάρνακας. 

Το καλοκαίρι που βολάρουμε σε όλη την Κύπρο και στις παραλίες καλό είναι να βάλουμε στο πρόγραμμά μας και την παραλία των περβολιών. Εκεί, σε ένα ψηλό πανοραμικό σημείο θέας συναντάμε μία νέα, γιγάντια ξύλινη καρδιά με φόντο τον καταγάλανο ουρανό, τη θάλασσα αλλά και την παραλία της κοινότητας. 

Αναμφίβολα, το σημείο αυτό θα γίνει και πάλι πόλος έλξης των απανταχού instagramers και όχι μόνο του νησιού που θα θέλουν να απαθανατίσουν μία όμορφη στιγμή τους εκεί, σε ένα ακόμη instagrammable μέρος του νησιού. Αν αυτό το σαββατοκύριακο σκέφτεσαι πού να πας, βάλε το στο πρόγραμμα, φαίνεται πως και την ώρα του ηλιοβασιλέματος το σκηνικό εκεί θα είναι μαγευτικό. 

 

Loader